Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért erőszakoskodnak sokszor a párkapcsolattal kapcsolatban?
Szerintem mindenkinek ismerős, aki volt egyedülálló, vagy épp egyedülálló, ez most nem épp az én esetem, de közeli (ugyanis nekem párom van). Egyértelműen a személy kimondja, hogy most pihen egy keveset , nem vágyik kapcsolatra, tehát erre a békés egyedüllétre van szüksége, mert úgy érzi nagyot csalódott.
Mégis egyszerre kettő ember is mondogatja neki, hogy nyitott szemmel, és szívvel kell járni , hisz az igazi ott lesz valahol biztosan.
Meg , hogy nem búslakodhat örökre, ki kell lépni a csigaházból... Fel sem merül az ötlet senkiben, hogy valaki más, mint mi, és tényleg szüksége van arra, hogy most kicsit magával foglalkozzon, magát sajnálja?
Ismertek ilyen 'okoskodó ' embereket.
Kb fél éve mentek szét a fiúval , ez nem olyan nagy idő, hogy egyből belevágjon egy másik kapcsolatba ha nem érzi úgy.
Mit gondoltok, melyik helyes, amit a két személy csinál, vagy ahogy én gondolom?
Pont ebben az időszakban vagyok. Van egy ember,aki ilyeneket mondott,de szépen leállítottam.
Szerintem az a jó,amit te csinálsz. Szükség van egyedüllétre,aztán majd alakul úgy is..
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!