Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elmegyek 27 évesen gyorsétt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmegyek 27 évesen gyorsétterembe melózni, fogok ott tudni csajozni, vagy a fiatal lányok le fognak nézni hogy "semmire se vittem"?

Figyelt kérdés

Az ott dolgozó fiatal lányokat venném célba.

Gáz ha egy 27 éves férfi gyorsétteremben dolgozik?

Konyhai poszt, burgerforgatás.

2018. nov. 19. 15:14
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Nálam esélytelen lennél 10 év korkülönbséggel. Erősen kétlem, hogy minden huszonéves babázni akar, nem tudnál te mit kezdeni ennyivel fiatalabb lányokkal.

17/L

2018. nov. 19. 17:48
 42/48 A kérdező kommentje:

82es, nem értem melyik kérdésemből jött le neked az hogy én milyen rossz ember vagyok..

Az igaz hogy nincs életem, ezért sok időt töltök ezen az oldalon.

Nincs egyetlen barátom se, haverok se.

Az életemben nincs semmi előrehajtó erő.

2018. nov. 19. 17:51
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

42.: képzeld, senki életében nincsen magától előrehajtó erő. Azt neked kell csinálnod.

Melyik kérdésekre gondoltam? Az eddigi, már letiltott neveiden feltett kérdéseidre.

2018. nov. 19. 18:12
 44/48 A kérdező kommentje:

Jó, 82 es, igazad van. Tényleg kezdeni kellene magammal valamit. Amúgy most egyetemre járok pár hónapja. Illetve leraktam a piát.

De amúgy tényleg igazad van, egy csőd vagyok. Teljesen jól írod.

2018. nov. 19. 18:17
 45/48 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik barátnőm a Mekiben ismerte meg a mostani férjét.A csaj burgerforgató volt,a fiú kuncsaft.Aztán párszor bement a fiú enni,megkérdezte megvárhatlak,mikor végzel?

Szóval nem tartom lehetetlennek,hogy ott valakit megismersz.

Leraktad a piát,burgerforgatás,egyetem,ha ez mind igy van akkor inkább legyél büszke magadra.Olyan vagy amilyen és kész.

2018. nov. 19. 18:34
 47/48 A kérdező kommentje:

digitális ősember nem én vagyok, ő csak utánozni próbál engem.

a többi kérdés az enyém.

nem tudom miért csinálom, talán a fejemben nincs minden rendben.

2018. nov. 19. 19:02
 48/48 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Ki az a Balázs?"

2018. nov. 19. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!