Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elmegyek 27 évesen gyorsétt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmegyek 27 évesen gyorsétterembe melózni, fogok ott tudni csajozni, vagy a fiatal lányok le fognak nézni hogy "semmire se vittem"?

Figyelt kérdés

Az ott dolgozó fiatal lányokat venném célba.

Gáz ha egy 27 éves férfi gyorsétteremben dolgozik?

Konyhai poszt, burgerforgatás.

2018. nov. 19. 15:14
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

"Az ugye megvan, hogy a legtöbb fiatal lány a gyorsétteremben egyetemista, tehát pár év múlva orvos lesz, jogász, tanár vagy közgazdász? "

Ja, nyilván. Mindenkiből jogsáz meg orvos lesz. Egyetlen lány se marad melós :D

Hol élsz te?

2018. nov. 19. 16:44
 32/48 anonim ***** válasza:
20%
Fiatal lány vagyok, de már a suli alatt sem vagyok hajlandó ilyen alja munkát végezni :D
2018. nov. 19. 17:24
 33/48 A kérdező kommentje:
Utolsó : mivel foglalkozol suli alatt? apu megveszi neked várost?
2018. nov. 19. 17:28
 34/48 anonim ***** válasza:
79%
Über gáz! Kb mintha közmunkás lennél.
2018. nov. 19. 17:32
 35/48 anonim ***** válasza:
33.: nem, sulialatt szakmailag releváns vállalatnál vagyok gyakornok. Láttam már pár kérdésed, gondolom te vagy az az alkoholista, kislányokat szerető nőgyűlölő. Egyetemista normális lánynak nem fogsz kelleni, mert te benne vagy egy posványban, ahonnan eszed ágában nincs kimászni. Itt töltöd el az életed a gykn ahelyett, hogy valamit kezdenél magaddal. De áll a farkad, hogy neked egy fiatal kislány kell, mert a korosztályodnak semmit sem tudsz nyújtani. Mondok valamit: egy kislánynak sem tudsz semmit nyújtani.
2018. nov. 19. 17:33
 36/48 A kérdező kommentje:

Utolsó : miért ne tudnék nyújtani? Csak mert nincs pénzem?

Nem vagyok nőgyűlölő, alkoholista sajnos igen, de gyógyulóban vagyok, szárazon vagyok.

2018. nov. 19. 17:36
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
36.: mit tudsz nyújtani? A nagy szívedet? Az a helyzet, hogy nem vagy jó ember, amilyen kérdéseket írsz ki, abból látszik, hogy csak addig mutatsz szép arcot, amíg érdeked fűzi hozzá. Más férfiak tényleg jó emberek, csakhogy ez alap dolog, nem plusz. Ők emellé még minden mást is fel tudnak mutatni, ami az önálló élethez kell.
2018. nov. 19. 17:41
 38/48 A kérdező kommentje:

"6.: mit tudsz nyújtani? A nagy szívedet? Az a helyzet, hogy nem vagy jó ember, amilyen kérdéseket írsz ki, abból látszik, hogy csak addig mutatsz szép arcot, amíg érdeked fűzi hozzá."

Miből gondolod hogy nem vagyok jó ember? Miért ne lennék?

2018. nov. 19. 17:43
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
38.: a többi kérdésedből gondolom, amiket nap mint nap felteszel.
2018. nov. 19. 17:47
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem unod már, hogy abből áll az életed, hogy letiltanak, aztán létrehozol újabb, meg újabb profilokat és egész nak hergelő, nőgyülölő, manipuláló, pedo, önsajnáló kérdéseket teszel fel?

Ha csak fele ennyi időt fordítottál volna saját magad minőségbeli fejlesztésére, mint amennyit ezzel eltöltesz, nem azon kéne sírnod, hogy ha elmész a mekibe, majd ott talán szóba áll-e veled valami csaj (aki egyébként amint megtudja, ki vagy, mi vagy, azonnal el fog menekülni). Nem lenne jobb? A kérdéskiírásokba és a magad fejlesztésébe is energiát kell fektetni. Szerinted melyik lenne a hasznosabb befektetés?

2018. nov. 19. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!