Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikezdett velem egy fiatal, házas nő a munkahelyemen. Ti mit tennétek?
Ahogy írta itt a gyk-n valaki egyszer:
-Varrd le a qrvát de csak ha csicska a palija.
Megkérdezném van-e a gyerekéről kép, ha igen megkérném hadd nézzem meg, és dicsérgetném, milyen szép gyereket sikerült összehozniuk. Meg kérdezgetném hogy tanul stb.
Férjes nővel kezdeni azért rosszabb mint mondjuk nőként családos emberrel, mert ha a férjnek olyan a habitusa és kiderül a kaland, akkor itt mindenki meg fog ismerni a 18 órási hírekből. Ásta már el férfi a legjobb haverja hulláját azért mert annak a csajnak udvarolt, aki a havert meg dobta.
Szóval csak óvatosan barátom, mert pár óra kettyintés nem biztos hogy megér egy koporsót.
ha nem veszélyezteti a munkádat akkor szexelgessetek. Nekem is volt munkahelyi kapcsolatom,mármint csak dugás. semmi extra, de gaz hogy itt kérsz véleményt és nem vágod mit akarsz.
26N
Azonnal feljelenteném munkahelyi szexuális zaklatásért, én csak szerelemből szexelek!
28F
Attól azért nem kell tartani, hogy elásna, csak a gyerek miatt van bennem egy kis hezita. Ha csak egy baratja lenne aztmondom oké, de így ... bár az is igaz hogy valoszínűleg nem én vagyok az első ilyen.
Köszönöm a válaszolat, mindenkit felpontozok.
De a gyerek miatt miért? Ha természetes úton szült sem tágult ki, ez egy buta tévhit és ugyanúgy jó lehet vele a szex. Ha a munkát nem kockáztatja, akkor hajrá... egy dugást megér, nem?
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!