Mit tegyek, ha nem vesznek komolyan a munkahelyemen, mert fiatal pályakezdő vagyok?
Bekerültem egy olyan munkahelyre, ahol nálam jóval idősebbek (nagyszüleim lehetnének) a kollégák és már nagyon régóta az adott cégnél dolgoznak. Hiába nyújtok 110%-ot, nem vesznek komolyan, mert fiatal vagyok és pályakezdő.
Húszas évei közepén járó N
Légy elhivatott, és csak a munkáddal törődj. Az mindig kifizetődik.
Nem a kollégáidnak kell megfelelned, hanem megfelelő munkateljesítményt kell nyújtanod a karriered érdekében.
Az idő neked dolgozik. És az is, hogy aki tökéletes munkát végez, abba senki nem tud belekötni.
Szerintem ami nem a Te dolgod, azt finoman, de határozottan utasítsd el, mert különben idővelel a fejedre fognak nőni és minden kis aljamunkát, amihez nem fűlik a foguk, veled fognak végeztetni, és ha később mondasz nemet, mikor ezt már megszokták, csak annál jobban fognak lesni és megsértődni. Tisztázd már most, az elején a határokat.
Kollégák vagytok, nem puszipajtások. Arra figyelj, hogy ne mószerolj be lehetőség szerint másokat a főnöknek se és egymásnak se, ügyesen végezd a saját munkádat és ne nyalj a főnöknek, mert az visszaüthet.
túlnyalni őket :)
hát hajrá ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!