Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikezdett velem egy fiatal, házas nő a munkahelyemen. Ti mit tennétek?
Na tessék, itt van egy élő példa, miért nem kezdtem soha fiatalokkal.
Mert nyuszik!
Dugd meg ha bejön, aztàn annyi.
Tudod mennyi nős férfi volt az életemben?Nagyon sok.És aztàn mi van?
A gyereket nem kell magadra vàllalni azért mert szexre összejöttök.
A szex az szex, a szerelem meg szerelem.
34N
Inkább hagyd a fenébe. Sose egyértelmű, hogy nem akar többet. És akkor te fogsz sarokba szorulni, meg téged ócsárol mindenki, hogy szétrobbantottad a családot, a felelősséget meg nem vállalod.
Egy dolog, hogy csak szexnek indul, de egyikőtök se tudhatja, hogy fog végződni. Jó buli lesz utána egymást kerülgetni a munkahelyen, ahol megy a pletyka.
Miért #15, dugni szeret minden egészséges ember.
Ki a bànatot érdekel, hogy foglalt vagy szabad.
Nős férfiakkal még izgalmasabb is volt, plàne ha a feleségüket is ismertem.
Én ebből sose csináltam ügyet.
Ha a nő kikezd valakivel úgy, hogy kapcsolatban van, az nem egy spontán dolog.
Szal ő már ezt eldöntötte rég, így akkor én most mit agyaljak.
Ha szimpi, én tolnám.
Mindenki a saját lelkiismeretével számol el.
Kolléga, szomszéd, foglalt és családos ember nálam mindig tabu.
Én a helyedben nem mennék bele. Bölcs az a ávlaszoló aki azt mondta,hogy nem tudhatod hogyan alakul és a végén még Te lennél a bűnbak.
Ráadásul nekem nem szimpatikus az,hogy fiatal anyuka, kisgyerekkel, férjjel, máris félrelép.A munkahelyen.
Az ott történt ismerkedéstől én sem zárkózom el, a párom is munkatársam volt, sőt, a főnököm, de ez macerás kapcsolat, rosszul alakulhat, és elvonja a fdigylemedet a munkáról. Irod,hogy friss munkahely, ott bizonyítanods kell, ha szeretnél ott maradni tepersz. Nem kellene a figyelmedet más irányba fordítani.
Szerintem háríts, észre fogja venni. Vagy menj másik munkahelyre ha nem annyira fontos ez és úgy érzed ezt a flörtöt nem tudod lezárni.
Nekem is van egy kollégám aki szintén nős és szintén flörtölt. Mindketten kapcsolatban állunk. Nem lett belőle semmi, de azóta is érzem,hogy közös munkahelyi kérdésekben nem csak simán munkatársakként tárgyalunk. Ha közvetlen munkatársak vagytok, van közös feladatotok főleg jobb függetleníteni magad Tőle.
Csak az a nő foglalt akin éppen fekszenek :D
44/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!