Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jelezzem finoman a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jelezzem finoman a pasimnak, hogy szeretném ha ő is fizetne a boltban amikor nálam tölti a napjait? A kaja nagy részét ő eszi meg, mégis mindig én fizetek.

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt.

(28N)

2018. nov. 15. 11:26
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Milyen sok különböző vélemény van.

Az egyik hozzászóló mintha arra akarna utalni, hogy fiatal az illető. Hát nem. Egyidősek vagyunk.

És kövezzetek meg amiért nem akarok mindig én fizetni a boltban amikor kettőnknek vásárolunk.

Köszönöm a sok hasznos választ, azt hiszem, nyílt leszek. Az a legegyszerűbb! :-)

2018. nov. 15. 14:42
 22/27 anonim ***** válasza:
89%
Hogy ráéreztem. Ahogy irtad anyuci tölti meg a hűtőt. Igen, neki el kell magyarázni, hogy a kajs nem a hűtőben terem.
2018. nov. 15. 15:02
 23/27 anonim ***** válasza:
77%
Majd írd meg mi volt, mert kíváncsi vagyok.
2018. nov. 15. 15:17
 24/27 anonim ***** válasza:
23%
Majd hívd fel az Elműt, hogy ebben a hónapban jólelkűséget utalsz, nem pénzt.
2018. nov. 15. 15:20
 25/27 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos egy nagyra nőtt gyerekkel álltál össze.
2018. nov. 16. 00:30
 26/27 mikeXxX ***** válasza:
77%
Jól fogalmaztál ez csak pasi és nem férfi . Lapát és keress normálisat .39f
2018. nov. 16. 11:36
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

28 évesen ez nagyon gáz tőle.

Mit mondtál neki?

Én rábírnám a teljes bevásárlást anyagilag és tettleg is, és a rezsit teljes egészében.

Hiszen ingyen biztosítasz neki lakhatást egy fullos lakásban, ami ugye várostól függően 100+ havonta csak a kvártély, és erre jön a kelengye költsége, ha neki kell megvenni, és gondolom, a Te családodnak és neked magadnak is sok év munkájába került létrehozni.

Te ezt ajándékba adod neki.

Nem ártana tisztázni, milyen hatalmas értékű ajándékot kap tőled! És hogy ezért cserébe CSAK milyen kis anyagi és munka részvételt kérsz.

Ha egy főre vagy berendezkedve, akkor mondd is neki, hogy hozza a kelengyéjét (ágy, ágynemű, ágytakarók, párnák, takarók, evőeszközök, edények, fakanalak, törölközők, stb.).

2018. dec. 26. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!