Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit gondolnak azok a szülők, akik a 18+ lányukat nem ENGEDIK, hogy együtt aludjon a 2-3 éve meglévő párjával?
1. Semmi közük hozzá.
2. Szexelni, szüzességet elveszíteni és teherbe esni nappal is lehet.
3. Ha ilyen idő óta együtt vannak, valószínűleg már eddig is szexeltek...
A kérdést azért írtam ki, mert fennakadt a szemem egy régi kérdésen, hogy normális-e ha nem engedik.
Ami azt illeti, nem normális, jogilag az egyéni szabadság korlátozása, s csak mert apuci tartja még el a lányt, attól még nincsen joga beleszólni ebbe.
Az én 19 éves barátnőm (annó) nem kérdezte apucit, hogy aludhat-e házon kívül, hanem egyszerűen közölte vele, hogy ekkor és akkor nem megy haza, mert nálam alszik. Pont.
"Ami azt illeti, nem normális, jogilag az egyéni szabadság korlátozása, s csak mert apuci tartja még el a lányt, attól még nincsen joga beleszólni ebbe."
Jaja. Apucinak meg egyéni szabadsága olyan feltételekkel eltartani a felnőtt lányát, amilyet ő tart jónak. Ha nem tetszik, el lehet menni albérletbe!
Mondjuk ez vicces mert én 18 éves korom alatt elég sokszor aludtam házon kívül.
Összeszámolva legalább 30 alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!