Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit gondolnak azok a szülők, akik a 18+ lányukat nem ENGEDIK, hogy együtt aludjon a 2-3 éve meglévő párjával?
1. Semmi közük hozzá.
2. Szexelni, szüzességet elveszíteni és teherbe esni nappal is lehet.
3. Ha ilyen idő óta együtt vannak, valószínűleg már eddig is szexeltek...
A kérdést azért írtam ki, mert fennakadt a szemem egy régi kérdésen, hogy normális-e ha nem engedik.
Ami azt illeti, nem normális, jogilag az egyéni szabadság korlátozása, s csak mert apuci tartja még el a lányt, attól még nincsen joga beleszólni ebbe.
Az én 19 éves barátnőm (annó) nem kérdezte apucit, hogy aludhat-e házon kívül, hanem egyszerűen közölte vele, hogy ekkor és akkor nem megy haza, mert nálam alszik. Pont.
Mert ezek az emberek idióták, betegek, rossz szülők.... Sokszor a saját nyomorukat, megkeseredettségüket élük ki abban, hogy hatalmaskodnak és kiskirályt játszanak. Gusztustalan és nevetséges, szánalmas is egyben!
Érdekes, a tesóm 25 évesen költözött el otthonról és én is itthon fogok még lakni jó pár évig, eltartanak a szüleim, mégsem voltak SOHA ilyen jellegű konfliktusaink a szüleinkkel. Nem tudom, talán lehetséges, hogy az az oka, hogy a szüleink értelmes, egészsèges emberek, akik tisztában vannak vele, hogy nem egy kisbabát/bábut/szolgát vállaltak x évvel ezelőtt, akit kedvük szerint irányíthatnak, hanem egy másik embert hoztak a világra, akinek ugyanúgy vannak saját érzései, gondolatai, vágyai, igényei és véleménye. Furcsa és szomorú, de úgy néz ki, hogy ma már ez megy ritkaságszámba, ha egy családban szeretik egymást és képesek értelemsen kommunikálni. Én már gimis koromban sem volt pórázra kötve, oda mehettem ahová csak szerettem volna. 18 éves korom után pedig már aztán pláne nem szóltak bele abba, hogy mikor, kivel, hol és mit csinálok. Bármit megbeszélhettem velük és sok dologról tudtak is, mert jó volt a kapcsolatunk, ugyanakkor nàlunk sosem voltak ilyen vallatások, engedély kérések, hülye szabályok stb. Szimplán csak úgy nőttem fel, hogy a szüleim NEVELTEK, foglalkoztak velem és arra törekedtek, hogy átadják nekem az általuk jónak vélt értékeket. Így tini koromban sem aggódtak azon, hogy valamk rosszat vagy hülyeséget csinálok, mert tudták, hogy ők mindent megtettek és bíztam bennem. Ennyi. Nem nagy dolog, mégis sok szülő elmúlasztja vagy elrontja.... Tiszteletben tartották azt is, hogy van saját életem, akaratom, véleményem stb. Nyilván voltak szabályok, amik mindig lesznek is, ha az ember együtt él valakivel pl. szólsz ha sokáig távol leszel vagy ha valakit fel akarsz hívni a lakásba. Ezek azok, amik beletartoznak az “amíg az én házamban laksz, addig az én szabályaim érvényesek” dologba, viszont a többi pl. szexuláis élet, szórakozás, párkapcsolat stb., az már nem. Itt van eltévedve sok ember, nem ismerik a határokat. Nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel, de ha bármelyikük is úgy érezné, hogy közük van a magánéletemhez, akkor reflexszerűen szembe röhögném őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!