Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt mégis minek véljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mégis minek véljem?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy férfival?!! Sráccal inkabb. Sokat beszelgettunk, tobbszor talalkoztunk, elmondta, hogy miket csinalt regebben, a noi ugyeit, letorolte elottem a tindert (amiken alkalmakra keresett lanyokat) egyik nap kaptam a facebookon egy uzenetet nevekkel, hogy kiket nez meg hulyenek rajtam kivul. Ezekrol a nokrol en tudtam, mert elmondta mindet egytol egyig. De vegul nem lett belole tobb, szerinte en nem voltam turelmes hozza, de ez egy kifogas volt a reszerol, szerintem csak eretlen. Megkert, hogy ne beszeljunk es letorolt mindenhonnan. A kerdesem miert? Gatlastalanul szorakozik sok lannyal, akikre van hogy eltelik par honap megis rajuk ir mondvan kaphatok e, vagy csak ugy hulyesegbol, unalombol. Akkor engem miert kellett torolnie? Nem ertem, sose erdekelte mas mit gondol..
2018. nov. 7. 19:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Azert torolt le, mert nem erdekled. Mivel letorolt mar nem tudnal belekotnyeleskedni se a dolgaiba. Peldaul a masik husz lanynak irni, akikrol a kit nez hulyenek lista szol. Ne foglalkozz vele. Ez gyermeteg. Orulj, hogy nincs tobb kozod hozza.
2018. nov. 7. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!