Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jelezzem finoman a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jelezzem finoman a pasimnak, hogy szeretném ha ő is fizetne a boltban amikor nálam tölti a napjait? A kaja nagy részét ő eszi meg, mégis mindig én fizetek.

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt.

(28N)

2018. nov. 15. 11:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%
#10. aha, szóval csóró az a nő, aki nem akarja hosszabb tavon eltartani a pasiját...
2018. nov. 15. 13:08
 12/27 anonim ***** válasza:
9%
Nem, az a nő csóró, akinek anyagilag megterhelő enni adni a vendégeinek.
2018. nov. 15. 13:13
 13/27 anonim ***** válasza:
A #10. másik 2 kérdésére a válasz engem is érdekel, de a 3.-at inkább úgy kérdezném, tudja egyáltalán, hogy ez zavar téged?
2018. nov. 15. 13:13
 14/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem voltam még nála (szüleivel lakik), mindig nálam vagyunk. És kimozdulni sem szoktunk.

Nem vagyok "csóró", de egy kapcsolat szerintem nem arról kell hogy szóljon, hogy csak az egyik ad bele.

A "vemdégül látás" fogalmát a heti több napi együttlét szerintem már bőven túllépi.

2018. nov. 15. 13:31
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Van valami kölcsönösség? Mondjuk szoktatok nála is lenni napokat amikor ő fizet vagy valami mást rendez ő amiből Te is profitálsz? Nem muszáj pont csak a kajára gondolni. Mondjuk ha ő pl. kifizetett egy nagyobb kirándulást kettőtöknek stb. Ja meg nincs kölcsönösség akkor meg szólni kell. Vagy egyszer ha készül hozzád akkor hívd fel, hogy "légyszi bevásárolnál ne kelljen mennem a boltba"? Ha megteszi oké és akkor néha így csinálhatod ha pedig szóvá tenné, hogy most ő vásároljon be neked akkor rögtön meg is van a lehetőség megmondani, hogy ezt mindig Te csinálod annak ellenére, hogy ő fogyaszt többet vagyis semmi nehézséget nem látsz abban ha néhanapján ő fog vásárolni. Ha meg esetleg nem tetszene neki akkor tudod mit kell tenni.
2018. nov. 15. 13:35
 16/27 anonim ***** válasza:
3%
Azért ha át akarná rendezni a lakást, be akarná fogadni az öccsét, oda akarná szervezni a szülei házassági évfordulóját, be akarna jelentkezni a lakcímre, rögtön inkabb vendég lenne belőle. Az a bajod, hogy nem futja rá (vagy ótvar smucig vagy). Ez nem a default állapota az emberiségnek, az ilyen gyengeségeidre külön fel kell hívni a figyelmet.
2018. nov. 15. 13:35
 17/27 anonim ***** válasza:
90%
#16. vagy nagyon hlye vagy, vagy trollkodsz... írta a kérdező, hogy nem kölcsönös a dolog. Nem szabad hagyni kihasználni magad, ha ennyire egyoldalú.
2018. nov. 15. 13:41
 18/27 A kérdező kommentje:

Kedves #16. Te most valamilyen személyes sérelmet próbálsz megtorolni? Nem igazán értelek, mert én csak kölcsönösséget akarok. Se többet, se kevesebbet.

Egyke a párom, szerintem el van kényeztetve és ilyesmire eddig nem sokat kellett gondolnia (ahogy az egyik hozzászóló is írta).

2018. nov. 15. 13:52
 19/27 anonim ***** válasza:
6%
Te hibád egyértelműen . Miért is ? Mert jellemző anyuci pici fia félékre , hogy semmi rálátásuk nincsen az élet dolgaira és ezt úgy 90 % ember tudja is ha nem több. Közel 20 éves korára felett meg bőven ,már egy férfi is kell tudjon főzni alap dolgokat , ilyen módon a bevásárlás fogalmával is tudatosulnia kellet . Ha neked a 2 szép szeme az aranyos pofija és a tüzelő hormonjai kielégítik a férfi lényét akkor fogad el. Ne siránkozz az miatt amin mi nem tudunk váltóztatni , főleg olyan dologban amire zsigerből kellene tudnod jól reagálni 28 éves nő/asszony létedre. És ne finoman jelezd! Vagy netán félsz a gyors tüzelő nyuszi ott hagy ?
2018. nov. 15. 14:30
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Kölcsönösséget abban lehet akarni, ami számít. Soha eszedbe nem jutna stopperrel mérni, hogy ki mennyit megy a másik jobbján. Pedig úgy "igazságos". Ugyanígy jólétben élő, egészséges lelkű embereknek soha eszébe nem jutna azzal foglalkozni, hogy egyenlő mértékben terhelje a pénztárcákat az otthon főzött vacsora. Mert kicsinyes és méltatlan.
2018. nov. 15. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!