Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart? Mi szamit multnak ami nem tartozik ram? Rosszul latom tenyleg?
Rovidre fogom.mert sikerult elsore ugy ossze csapni hogy ertelmezhetetlen lett...
No szoval
Valakive elkezdtem ismerkedni. hetekig beszelgettunk mindenfele csatornakon de szemelyesen nem tudtunk talalkozni ( kulfoldon dolgozom ) par het utan mert olyan helyzetben volt felajanlotram neki es oda koltozott hozzam. ra 3 hetre tudtam haza menni. Az en lakasomban vart mint ha 100 eve egyutt lennenk. 4 nap utan elromlott a laptopja es megkert hogy javitsam meg. Akaratlanul is bele szaladtam par erdekes dologba. fenyderult mindenre.( 50 eves holgyrol beszelek 2 unokaval) de korat meghazudtoloan csinos. Nos chatsexes joval fiatalabb fiucskaval turkalok magamba videoval. Egy videki varosban hajtos oromlany volt halom hirdetes a rosszlanyok.hu-n, felvett neszelgetesek tomkelege kuncsaftokkal es a palijaval. mikozben vallo felben van evek ota csalja a ferjet, aki elhagyta es utana beallt oromlanynak. Egy beszelgetes ezzel a palival akit viszonynak titulalt miutan bebukott. Persze errol az egeszrol nem tudta, bele se kezdek. Arrol beszelnek milyen jol allok es hogy tud megtollasodni mellettem es ledumaltak hogy jarnak ossze nalam prutykolni.meg persze elo kerult egy egesz udvartartas a vendegein kivul.
De a lenyeg hogy amit allit es amire kivancsi vagyok. A velemenyem szerint ilyen opciokkal nem all neki tisztesseges ember komoly kapcsolatot epiteni, ergo elosszor rendet tesz maga korul. Szerintem egy nagy Ő keresest azzal kezdjuk hogy megkeressuk a nagy Én-t.
Amit Ő allit hogy ez csak a mult es mire haza mentem arra rendet csinalt maga korul. Amikor hetekig beszelgettunk es elfogadta a lehetoseget hogy hozzam koltozzon az csak flort volt es amit az alatt es elotte csinalt ahhoz semmi kozom. Magyarul en vagyok a hulye szerinte hogy nem ebben a vilagban elek es miert nem azzal foglalkozom hogy Ő mielott hozzám koltozott ket nappal mindennel felhagyott es kidobalta a pasijait meg rendet csinalt maga korul. Legfokepp nekem azt kellene meglassam akivé valni akart mellettem.
Lesz kutyabol szalonna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!