Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek álomnő kategóriába tartozik Saoirse Ronan?
A színészi tehetségéhez aligha fér kétség, hiszen harmadszor jelölték Oscar díjra 2018-ban, pedig még csak 23 éves. Igazi vérbeli színész, aki még a csókszüzességét is a kamerák előtt vesztette el egy film kedvéért 12 évesen. De külsőleg is ennyire vonzó szerintetek? Egy 1-10 es skálán ha csak a külseje alapján kellene pontozni, ti hány pontot adnátok rá?
Én elfogult vagyok, mert egyik kedvenc filmem (ahol szinte mindenki kib* jó volt! :D )aranyos kis karaktere. Grand Budapest Hotel - Agatha. :)
Ha a halántékomhoz szorítana a fegyvert a kedves kérdező (nem szeretek pontozni, sorry), akkor: nálam kap egy nyolcast! :)
"csókszüzességét is a kamerák előtt vesztette el egy film kedvéért 12 évesen."
Kamu. 12 eves kisgyerek ne smaroljon. Apja helyeben behuztam volna a pedofil rendezonek. Beteg az ilyen. Te is, ha neked tetszik egy 12 eves gyerek smarolasa. Beteg vagy.
Nem álomnő. Egy helyes, szép, egészséges nő. Egyébként meg egy lágy nyár típus lehet, és ha túlharsogják a színek, vagy rossz a hajszíne, ez rengeteget csúnyít rajta.
De pl. itt, nagyon helyes lány, de az egyetemen száz ilyen mászkál a szünetben.
De persze férfiként örülnék, ha ilyen barátnőm lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!