Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar az interneten is felvállani?
Félre ne értsetek, nekem egyáltalán nem a facebook a világ közepe és nem azt kérem hogy minden öt percben posztoljunk ki egy közös képet.. ezt egyáltalán nem szeretném. Engem csak azért érdekel ez a téma annyira mert félek, hogy azért nem szeretné mert estleg van neki mási is. Nyilván oka van ennek, hiszen nem nagy dolog beállítani pár dolgot és már kint is van. Kérdeztem őt már erről és nincs rá normális válasz...
És az sem lehet nagy indok hogy “nem nagy posztolgató”, mivel ez nem igaz, előszeretettel posztolgat, osztogat dolgokat...
Ti mire gondolnátok a helyemben?
"Félre ne értsetek, nekem egyáltalán nem a facebook a világ közepe"
legalább magadnak ne hazudnál..
egy érett felnőtt ember leszarja az ilyen baromságokat mint a fészbúk, ezért inkább a tini kategóriába írjál legközelebb.
Mi köze az érettségnek az fb használathoz.
Van akinek ez a fajta láthatóság fontos, pl így ad hírt magáról az ismerősöknek, rokonoknak, vagy egyszerűen csak szórakoztatja az ottani jelenlét.
Ennek mentén aki rendszeresen seggrészegre issza magát vagy dohányzik az érett vagy éretlen viselkedésű?
Én se raktam ki sosem egyik barátnőmmel sem közös képet, mert ha szakítunk, akkor nem lenne szívem letörölni, de az új páromat meg zavarná. Nem tudom, talán nem kellene vele törődnöm, én megtartom a képeket és kész, ilyen vagyok.
Más az ha valakik 5-10 éve vannak együtt. Ha ennyi idő után szakítunk, akkor biztosan nem érdekelne hogy mit mond az új csaj.
Annyira álszentek vagytok. Itt esz a fene egy fórumom, és megy a duma, hogy a fb nem jelent semmit.
De, jelent. Főleg, ha valaki egyébként aktív is rajta.
Ilyenkor legtöbb esetben azért nem vállalja fel, hogy kapcsolatban van, mert közben másokkal ismerkedik. És teljesen mindegy, hogy 19 vagy 49 éves, ugyanezt csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!