Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar az interneten is felvállani?
Félre ne értsetek, nekem egyáltalán nem a facebook a világ közepe és nem azt kérem hogy minden öt percben posztoljunk ki egy közös képet.. ezt egyáltalán nem szeretném. Engem csak azért érdekel ez a téma annyira mert félek, hogy azért nem szeretné mert estleg van neki mási is. Nyilván oka van ennek, hiszen nem nagy dolog beállítani pár dolgot és már kint is van. Kérdeztem őt már erről és nincs rá normális válasz...
És az sem lehet nagy indok hogy “nem nagy posztolgató”, mivel ez nem igaz, előszeretettel posztolgat, osztogat dolgokat...
Ti mire gondolnátok a helyemben?
Lehet, hogy tényleg nem érdekli, nem az számít, hogy kihirdesse, vagy nem akarja, hogy valaki megtudja.
De az igazat csak ő tudja...
Hány évesek vagytok amúgy és mióta vagytok együtt?
Nem tudom, hogy adott esetben a te kedvesed miért nem "vállal fel", de nekem mindig fura ha 2 ember intenzíven használja a fb-t de semmiféle utalás nincsen rá hogy már elköteleződtek egymással.
Lehet az egy kósza családi fotó amin éppencsak félprofilból látszanak, vagy jól elkapott nyaralásemlék távolból, vagy utalás egy kézfogással-karolással vagy bármi hasonló.
Nekem sincs kint kapcsolati állapotom, nem is biztos, hogy valaha volt.
Én úgy gondolom, hogy akivel olyan a viszonyom, az tudja úgyis, mi a szitu, a boltos néni unokájának a szomszédjának az állatorvosának meg úgysincs semmi köze hozzá.
Szerencsére a párom ugyanígy gondolja.
Ha barátai és a családja elől rejteget, az már gyanús. Ha a facebookon nem köti az élete minden részletét a 800 ismerőse orrára, aki közül 30al tartja a kapcsolatot, annak kellene a normálisnak lennie szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!