Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom válni akar. Nem tudtok olyan ingyenes oldalakat az interneten, ahol részletesen kifejthetem a problémámat és válaszolnak is az irásomra? Segitségre van szükségem de eddig semmi.
Tehát a férjed, és x ideje együtt vagytok..
Telejsen igaza van, hogy ha ezt te végig cipelted és kihatott a szexuáis életetekre, akkor ezt hamarabb kellett volan mondanod neki.
Te egyszerűen nem vontad bele ebbe az egészbe, ő meg nem tudott erről mindvégig semmit, csak azt látta, hogy valami nem ok, nem működik.
Tudod, ha nem mondod el az okát, 0 az esélye kb, hogy megjavuljon. A szex külön kényes téma... Ezt nem egyedül keleltt volna magadban tartanod.
Második fele:
Nem hiszem, hogy a párod a múltod miatt akar válni. A fenti miatt akar válni, mert nincs intimitás, szex köztetek. Írtad, hogy "sokszor visszautasítottam"- tehát ez egy rééégi folyamat, neki pedig lenne rá szükséglete, te pedig inkább szimplán elzárkóztál- tőle is és az egésztől. Bedugtad a fejed a homokba, ahelyett, hogy őszintén leültl volna vele és a megoldani próbáltátok volna. Radásul úgy, hogy ő magátokolta ezért, úgy se szóltált semmit.
Mivel nem máról a holnapra jutott el a férjed magában idáig, most hirtelen nem is várhatsz tőle együtt érzést (komolyna egy válás kell ahhoz, hogy őszinte legyél vele, miért sz.r a szexuális és az intim része a kapcsolatotoknak??)
Neki ez úgy jöhet le, hogy te meg sem próbáltad, hogy ez jobb legyen. Sőt: magadban te elkönyvelted és agyon is tudtad, hogy ez van, és nem is tudsz/akarsz ezen változtatni. Akkor ő most mit tegyen szerinted így utlag ezzel a helyzettel? Azt kommunikálod felé, hogy nem si fogsz ebben változni, és enm is akarsz, mert x dolog történt és ez van.
----
Sajnálom, egy ilyen sérelem egy életre szét tudja cseszni a szexet egy embernél ( gondolok itt a gyerekkori molesztálásra). De tőled is írtó nagy önzőség ezeket megvonni a párodtól. Van barátnőm, akit pl zaklatak/molesztáltak és durva dolgon is átment. Neki sem rózsás a szexuális élete, pláne az exénél nem volt az. A motani kapcsolatában viszont mérföldekkel jobb, és nem engedte magát teljesen a padlóra ezek miatt.
Vlaszolva is, ingyenes oldalt nem tudok.
Azt nem értem hogy ha hozzád ment, akkor eleinte jól működött a dolog köztetek, miért csak most kavar be a gyermekkori trauma?
Ha pedig a gyermekkori trauma hatására bizonytalan vagy a nemi identitásodban, crossdresser lettél vagy egyéb perverzióid vannak amiket nem osztottál meg vele az esküvő előtt megértem ha nagyon mérges rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!