Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szinglikent boldog vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szinglikent boldog vagyok 30-askent, meg fogom banni 40-50-60 evesen?

Figyelt kérdés
Gyereket sem szeretnek. Ugy erzem mar evek ota, hogy boldog vagyok egyedul. De mi lesz, ha kesobb megbanom, amikor mar keso lesz. Tapasztalat valakinel? Akar megbanta akar nem vagy mas is aki igy erez?

2018. nov. 9. 08:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez igazából csak személyiségtől függ. Volt olyan ismerősöm, aki megbánta, van olyan is, aki még mindig tök boldog férfi nélkül 60 évesen, majd kicsattan egészségtől-boldogságtól...
2018. nov. 10. 17:13
 12/13 anonim ***** válasza:
50%
30 évesen még nem akarsz gyereket ez teljesen normális.Nem kell minden nönek gyermeket szülnie a földön.Ha valakinek nem lehet,annak oka van,mert Isten mindenkiröl gondoskodik.Ha az van megirva,hogy családod lesz,akkor lesz is.Ja és 30 évesen én sem akartam még gyermeket.
2018. nov. 24. 13:49
 13/13 anonim ***** válasza:

én 35 évesen szültem a fiamat. ha előre tudom, mennyi aggódással, (nem anyagi) lemondással jár egy gyerek, 40 éves koromig biztosan nem szülök. és utána is csak egy felet:)

odavagyok a gyermekemért, kivételesen szép és jó kisgyerek, de az idegrendszerem kapott egy +10 évet.

szóval gondold meg.

2018. nov. 24. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!