Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen itt, aki teljesen boldog szingliként?
Én most egyáltalán nem vágyom kapcsolatra, túl sok teherrel jár, és így is van elég dolgom, tervem a közeljövőre nézve, egyszerűen nem lenne időm.
Van itt még, aki hasonlóan nem akar kapcsolatot jelenleg? :)
17L
Én sem akarok, k.rva sokat kell tanulnom.
21/F
Ráérek majd diploma után.
17 évesen boldog szingli, azért ez aranyos :) Nem gúnyolódás, vagy bármi, csak megmosolyogtatott a dolog :D
Én most párkapcsolatban vagyok, de fél évvel ezelőttig másfél évig szabad voltam, és visszagondolva, imádtam minden percét. Nem voltam magányos, csak a magam ura voltam, senkinek sem tartoztam elszámolással. Jól éreztem magam. Most is jó, hogy van mellettem valaki, de néha azért nosztalgiázok, a gondolataimban legalábbis :)
24L
Szerintem meg nem vagy tisztában a szavak jelentésével.
De igen én is jól érzem magam szingliként
Én is most a tanulásra koncentrálok, a többi dolog csak másodlagos :)
L
Ha neked a párkapcsolat túl sok teherrel jár, akkor elég furcsa elképzelésed lehet hogy mi is az a párkapcsolat, és milyennek kéne lennie. Dehát te tudod...
Bármikor visszajövök csak a f@szságokat kell olvasnom, nem irigyellek titeket akik még mindig feljártok ide. Nem könnyű, én tudom ;) :D
Miért ne mondhatnám azt, hogy szingli vagyok? Akkor egyedülálló megfelel?
Nekem is most a tanulás a legfontosabb, meg fogyókúra-sport, teljes odafigyeléssel akarom végigcsinálni az életmódváltást. Aztán nyáron meg régi ruhák átalakításába kezdek, és szeretnék megtanulni varrni. Ja meg növények szaporításával is szeretnék foglalkozni, ezek szerintem minden időmet elveszik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!