Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem jár ki egyetlen nő se az eltoszott életemben?
Figyelt kérdés
25/F2013. máj. 19. 22:53
1/27 anonim válasza:
Mert nem teszel érte eleget...25/F
2/27 anonim válasza:
Mert itt siránkozol, ahelyett hogy tennél a saját érdekedben valamit.
3/27 Derpette válasza:
Te vagy a síránkozó világvégéről?
4/27 anonim válasza:
Mert nem állsz úgy egy nőhöz, hogy alkalmasnak találjanak egy kapcsolatra, és lenézed a nőket. Ezért.
5/27 anonim válasza:
nekem se jár pedig jóképű vagyok :(
6/27 anonim válasza:
Siránkozzunk együtt :(, csináljunk közös fórumot, később pólót is magunknak, aztán közös facebook csoportot és ott is siránkozzunk.
7/27 Derpette válasza:
Én jelentkeznék adminnak...kell egy nő, aki összetartja a síró fiúkat :))
8/27 anonim válasza:
birom h itt mindeki adja a tanácsot, h nem teszel érte eleget.... Közben meg mind azért írogatunk ide és azért olvasunk ilyen kérdéseket, mert egyikünknek sincs bnője...de mindenki nagyon adja a tanácsot...
9/27 anonim válasza:
A hozzáállásod miatt van édes. Melyik nőnek vonzó egy negatív pasi?? 22/L
10/27 anonim válasza:
8/9 hát mindenki magából indul ki...nekem pl van párom és unaloműzésből járok ide...
Kedves kérdező, talán ha az életedet nem "elcseszettként" fémjeleznéd talán több sikered lenne...senki nem bírja a negatív pasikat, és az emot is lassan kiüti a hipszter stílus :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!