Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem jár ki egyetlen nő se az eltoszott életemben?
Szegény fiúkának nem jutott csaj...brühühü...ehhez képest a rákos gyerekek sorsa semmiség. :S
Mert az életet értelmét szerinted csak az határozza meg, hány csajod volt?
Keress hobbit, járj el szórakozni, sok mindent lehet csinálni egyedül is ami élvezetes. Ráadásul ezek lehetőséget adnak ismerkedésre, és alapvetően érdekesebb leszel, nem csak egy nyafogó alak.
Nézd tudom milyen egyedül....20 éves koromig senkim nem volt.
Én is paráztam, meg minden, aztán rájöttem h a parával csak rontok a dolgokon. Mikor erőltetsz valamit, sosem jön össze. Egyszerűen sem a pasik, sem a csajok nem szeretik a kétségbeesett alakokat.
Változtattam a mentalitásomon. Elfogadtam magam, és a testem,és innentől valahogy mások is dögösnek látnak. Ráadásul csomó időm volt amiben hasznos dolgokat csináltam (zenélés, olvasás, írás)...most meg minden pasi csak néz, hogy hú milyen széles körű ismeretem van, meg mennyi mindenhez értek.
És lám ahogy feloldódtam lett barátom is.
Nem nagy dolgok ezek, csak az önsajnálatot kell befejezni. Egy önmarcangoló bizonytalan alak sosem vonzó.
Ez szerintem nem igaz...főleg manapság nagyon divat lett h a nők kezdeményeznek (sajnos, ami szerintem nem túl jó tendencia)
Amúgy meg miért így fogod fel...egy kapcsolat nem úgy alakul ki h na akkor alfa leszek, és hódítok. Túlkomplikálod. Nem kell alfának lenni h egy adott szituban elkezdj beszélgetni egy csajjal valamiről ami aktuális.
De látod hiába mondtam eddig bármit te mindig kifogást kerestél, és tovább hajtottad a magadét (h nem a te hibád, meg milyen rosz neked)...na ez az a magatartás amitől én falra mászok.
Ha változást akarsz akkor változz...tedd vagy ne tedd de ne nyafogj!
Ó anyám borogass...mert szerinted így megy? H egyszer csak odarepül hozzád egy csaj aki rögtön elhív randira? Ha ezt várod akkor várhatsz még egy darabig.
Pl. ha nekem tetszik egy srác keresem az alkalmat, hogy beszélgessek vele, közös programokat, hobbikat, óvatosan h ne is legyen feltűnő...aztán ha kialakult egy közös hang akkor adok finom jelzéseket amiket ha ügyes akkor vesz. (pl megemlítem h mennyire rég voltam moziba, és milyen jó film plakátját láttam...ha van esze és veszi az adást elhív)
Vagy rengeteg netes ismerkedő oldal van, ahol tudsz levelezni a szimpatikus csajokkal, és ha jól kijöttök meg tudtok beszélni egy randit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!