Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem jár ki egyetlen nő se az eltoszott életemben?
>jár ki
Senkinek sem "jár" semmi. Amíg így állsz hozzá, nem vagy érett egy kapcsolatra.
Amúgy van néhány jellemző ok, amire tippelnék, de majd akkor, ha több mindent megosztasz magadról.
Erre ugrottam én is. :D
Mi az, hogy "jár" neki is nő??
Hol élünk??
Az a baj, hogy anyukád egy sza.rfa.szú, rinyáló nyálas görcsöt nevelt belőled, mert már az oviban azzal kezdte, hogy nem a győzelem, hanem a részvét a fontos.
Az is kap csokit a sorversenyen, aki megmozdult, nem csak az, aki első lett.
Aztán ezt erősítette benned anyád, hogy nem baj, kisfiam, te vagy nekem a legszebb, a legjobb... akkor is ha épp te lettél az utolsó.
Tipikusan az az anya, aki bemegy, és megpofozza a tanárt, mert az ő drága arany angyalbögyölőjének hármast mert adni, pedig milyen okos gyerek.
Aki olvadozik, hogy neki indigó gyereke van, és nem fogja fel, hogy ADHD-s, és kezelni kéne, nem ajnározni.
Aki megpuszilja a bibiket 14 évesen is, biztosít róla, hogy nem baj, ha sírsz.
Aztán ezt várod felnőttként is. Elindultál a csajozási versenyen, sorba álltál, és igaz, nem rúgsz labdába, de neked is jár legalább egy kis jutalom. Mondjuk egy helyes csaj, nem kell rögtön szilikon cicis bombanőnek lenni, de ha azt kapsz, az se baj.
MERT A CSAJ AZ EGY SZEXUÁLIS TÁRGY, ÉS MINDENKINEK JÁR.
Csupán mert igénye lenne egy kis szexre.
Hát nem!!
Az a nagy helyzet, hogy neked azért nem jár csaj, mert eleve így állsz hozzá. Hogy te ELVÁROD, hogy akkor is legyen csajod, ha sza.rt se tettél le az asztalra, ha nem vagy hajlandó gyúrni, ha nem vagy hajlandó megtanulni csajozni, ha nem vagy képes versenyezni a többiekkel.
Mert te megszoktad az oviban, hogy neked is jár a csoki a sorversenyen, akkor is, ha te lettél az utolsó. Legfeljebb az első picit nagyobb csokit kap.
Most ugyanezt várod: neked is adjon valaki egy csajt, vigye házhoz, mert neked ez ALANYI JOGON JÁR, és intézkedjen már valaki.
Addig fogsz sírni, amíg nem kapod meg, ami jár.
És itt el is ba.sztad az egészet, mert egy nőnek férfi kell, és nem egy takonybuborékokat eregető ovis, aki toporzékol.
Amíg agyilag nem éred el a fejlődés következő szintjét, ne is reménykedj másban.
Nekem se "jár" nő.... most a harmadik kapcsolatomban élek - jó, öreg is vagyok, de nem éltem fél évet se magamban 21 éves koromtól....
Ilyesmi nem jár az embernek, ne várj arra, hogy egyet majd házhoz szállít valaki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!