Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen itt, aki teljesen boldog szingliként?
Én most egyáltalán nem vágyom kapcsolatra, túl sok teherrel jár, és így is van elég dolgom, tervem a közeljövőre nézve, egyszerűen nem lenne időm.
Van itt még, aki hasonlóan nem akar kapcsolatot jelenleg? :)
17L
Én úgy vagyok vele, hogy nem zárkózom el egy kapcsolat elől, de leszarom ha nincs.
24/F
amúgy meg, így hogy már volt pár kapcsolatod, amibe szex is akadt és megismerted a boldogságot, már más...
ha nem lett volna még senkid be lenne sózva a pícsád :D
F
Nem volt még kapcsolatom!
Én is úgy vagyok vele, hogy nem zárkózom el, ha találkozom egy olyan sráccal, aki nagyon, de nagyon tetszik nekem, de jobb lenne, ha ez nem mostanában következne be. :D
Mert akkor nem tudnék másra koncentrálni.
Ha nem volt még kapcsolatod azért úgy teljesen más a dolog... mint amikor a szexről és a szexben felmerülő problémák megoldásáról szoktak olyanok véleményt alkotni, akik a házasságig várnak a szexel és még nem házas.
Ettől függetlenül örülök, hogy jól érzed magad :)
Nekem se volt meg baratom, es egyenlöre nem is lesz. Sokaig zavart a dolog, de mara eljutottam oda, hogy elvezem az önallosagot. :)
22L
én főleg azért szeretek szingli lenni, mert ismerkedhetek meg flörtölhetek pasikkal :D odaadhatják a pulcsijukat ha fázom, az ölükbe ülhetek a barátaimnak ha nincs más hely, megölelhetek bárkit, csókolózhatok bárkivel, bátran bókolhatok fiúknak :)
tehát mindig szerepelnek az életemben pasik. a kérdés csak az, hogy járunk vagy csak flörtölgetünk ;)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!