Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják az itteni nők, hogy azok lesznek "nőgyűlölők", akikkel nem áll szóba senki?
Figyelt kérdés
Én pont fordítva látom, inkább azoknak lesz egy elég határozott véleménye a nőkről, akik elég sok tapasztalatot szereztek már.2018. nov. 7. 11:34
21/25 A kérdező kommentje:
20: Az én ismeretségi körömben (30 körüli, teljesen átlagos, értelmiségi férfiak) szinte mindenki osztja azokat a nézeteket, amik miatt itt csípőből nőgyűlölőnek neveznek valakit. Szinte mindenkinek lesújtó a véleménye úgy általában a nőkről, akiknek nem, azok meg pont a hosszú évek óta reménytelenül becsajozni próbálók.
2018. nov. 7. 16:00
22/25 anonim válasza:
Ismerek olyan csávót, aki megdugott már 1-2 ezer nőt, akármikor dughat jobbnál jobb csajokat, és iszonyatosan lenéző véleménye van a nőkről. Szóval tényleg nem kell azt hinni, hogy a nőket csak az nézheti le, nevezzük akárhogy, aki nem ismeri őket.
23/25 anonim válasza:
Ezeknek a ferfiaknak van kapcsolatuk? Mik ezek a nezetek?
24/25 anonim válasza:
De ezeknek nem lehet segíteni. Én megpróbáltam többször is, de először is, nem hallgatnak meg, csak mondják fel a szokásos hülyeségeket, nem tudnak tőlük elszakadni, másrészt ők úgy gondolják a segítséget, hogy meztelenülj terülj el, ők meg dughassák mindenhova a farkukat.
25/25 anonim válasza:
24, Ezt én is tapasztaltam. Nem nagyon hallgatják meg a másikat, csak a magukét fújják, sokszor elég agresszívan támadnak is. Teljesen be vannak zárva a falaik mögé. Így segíteni senkinek sem lehet. Sajnálom őket azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!