Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják az itteni nők, hogy azok lesznek "nőgyűlölők", akikkel nem áll szóba senki?
"Miért gondolják az itteni nők, hogy azok lesznek "nőgyűlölők", akikkel nem áll szóba senki?"
Ők maguk írják ezt, nem kell gondolni semmit.
Én leszarom, ki mit lát. Itt tízből kilenc azért köpköd, mert mindenki elutasítja őket. Legalábbis ezt írják és én elhiszem nekik, miért ne?
Ha veled szóbaállnak a nők és mégis gyűlölöd őket, akkor csak azt tudom mondani: hülye vagy.
Gyűlölni azok szoktak, akik nincsenek kibékülve magukkal és a világgal. Valamiért nem tudják elfogadni, ha a Föld nem abba az irányba forog, ahogy azt ők elgondolták. Ez meg a ti bajotok, nem a többi békés emberé.
17: Ha leszarod, akkor minek írsz ide egyáltalán? Hogy sértegess?
Attól, hogy a szemellenződdel csak a világnak azt a részét vagy hajlandó meglátni, ami nem sérti az egódat, még rengeteg férfi van rajtam kívül így ezzel. Válságban is vannak a kapcsolatok a világban. De nem azért, mert a sok lúzer férfi nem felel meg a királylányoknak, hanem mert ilyen nőkkel tényleg csak a lúzerek terveznek komolyan.
És szerintem a lelketek mélyén érzitek ti is ez, azért ez a mérhetetlen indulat (igen, bennetek) az itt segítséget kérő, vagy bánatukat kiadó férfiak iránt. De a világképetek csak addig van a helyén, ameddig él az illúzió, hogy rajtuk kívül minden férfinak pont megfeleltek.
"...minek írsz ide egyáltalán? Hogy sértegess?"
"Attól, hogy a szemellenződdel csak a világnak azt a részét vagy hajlandó meglátni, ami nem sérti az egódat..."
"És szerintem a lelketek mélyén érzitek ti is ez, azért ez a mérhetetlen indulat..."
Ez mind annyira meg annyira te vagy (meg a többi hozzád hasonló).
Ráléptem a tyúkszemedre, ugye?
Akármilyen kifordított logikával próbalsz érvelnk, ép ésszel mindenki tudja, hogy aki gyűlöl, annak a világképével valami nincs rendben.
Felrovod a nőknek, hogy haragszanak rád, amiért rosszindulattal állsz hozzájuk? Mosolyogni meg bólogatni nyilván nem fognak.
Tőlem gyűlölködj nyugodtan, én attól még jól alszom, elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!