Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg személyiségzavaros lennék emiatt, férfiak?
Àtlagos, sàpadt,szürke egér kinèzetű, 27 èves nő vagyok.
A munkàm business casual öltözéket kívàn meg, a hètköznapokban is egyszerűen öltòzöm, kb szexi titkàrnő visszafogottabb verziója.
Szeretek csinos lenni. A munkàm soràn emberekkel foglalkozom, így alapból kedves vagyok mindenkivel.
Viszont, zenében, szórakozàsban a kemènyebb dolgokat szeretem, zene pl Katatonia, Ghost, Kiss, Bloodbath etc.. Szóval, gore, metal stb
Most, egyebeken kipattant, szakítós veszekedèskor megkaptam a tipikus, öltönyös- visszafogott exudvarlómtól, hogy ez nem normàlis, valami lelki beteg lehetek, hogy ilyesmik tetszenek.
Viszont a rockszcénàs ismerkedèseim soràn pedig azt kaptam meg, hogy nem vagyok elèg elhivatott.
WTF.
Nem èrtem, mièrt kellene az öltözèkemnek tükröznie a stílust, ami tetszik. Azt hittem, ezeket 16 èvesen kinövi mindenki.
Mièrt baj az, hogy nekem ez így kényelmes?
Miért lennél az?
Munkahelyemen business casual, corporate elevator talk, és társai...
Otthon meg felgyűröm a bakancsom, és csinálok amit akarok. Nálunk a legtöbb ember otthon teljesen más, mint munkában, és emiatt senki nem tartanak személyiségzavarosnak.
Semmi gond veled! Nekem biztos bejönnél, legalább is így leírás alapján.
Punkrockot hallgatok, akár a legigénytelenebb bandáktól is, ettől függetlenül sosem öltöznék úgy mint a punkok. Főként sportosan szoktam, például túrázni szeretek és az utcán is főként túra cuccot hordok, mert nagyon kényelmes és szerintem jó cuccok. Főként a színesekből válogatok.
Mondjuk szoktak meghökkenni mikor valaki megtudja milyen zenét szeretek. :)
lányként mondom, hogy semmi baj sincs veled. sok olyan ember van, aki az öltöny vagy neadjisten orvosi köpeny alatt meg szenesre van tetoválva :P :) a munkaruha munkaruha, de amint én is leveszem ezt (nálunk egyenruha és védőfelszerelés van mondjuk kosztümök helyett), akkor onnantól én is punk leszek :)
amelyik férfinek ez gondot okoz, akkor inkább ott lesznek a gondok a kicsi fejében... :/
Szereted a Ghost-ot? Akkor tenyleg valami gond van :D
A viccet felreteve, nem kell, hogy mindenki szeresse a metalt, de nalam pl ez egy szuro, hogy mennyi nyitott a gondolkodasmodja. A metal zeneszek tehetseges, igazi zeneszek, evekig gyakorolnak es ahhoz, hogy ugy jatszon valaki ahhoz azert oda kell tenni magad.
A metal korok sokkal elfogadobbak mindenkivel szemben, altalaban.
Szoval ha valaki eliteli, hogy ez csak zaj es valami gond van velem, az rogton mehet a p-ba.
Ne torodj ezekkel. En pl az vagyok aki egy goth koncertre rozsaszin poloban megy, normal eletben metalos cuccokat hordok, metal koncertekre meg hippie ruhakban megyek.
De erre a Ghostra azert odafigyelnek a helyedben :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!