Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg személyiségzavaros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg személyiségzavaros lennék emiatt, férfiak?

Figyelt kérdés

Àtlagos, sàpadt,szürke egér kinèzetű, 27 èves nő vagyok.

A munkàm business casual öltözéket kívàn meg, a hètköznapokban is egyszerűen öltòzöm, kb szexi titkàrnő visszafogottabb verziója.

Szeretek csinos lenni. A munkàm soràn emberekkel foglalkozom, így alapból kedves vagyok mindenkivel.

Viszont, zenében, szórakozàsban a kemènyebb dolgokat szeretem, zene pl Katatonia, Ghost, Kiss, Bloodbath etc.. Szóval, gore, metal stb

Most, egyebeken kipattant, szakítós veszekedèskor megkaptam a tipikus, öltönyös- visszafogott exudvarlómtól, hogy ez nem normàlis, valami lelki beteg lehetek, hogy ilyesmik tetszenek.

Viszont a rockszcénàs ismerkedèseim soràn pedig azt kaptam meg, hogy nem vagyok elèg elhivatott.

WTF.

Nem èrtem, mièrt kellene az öltözèkemnek tükröznie a stílust, ami tetszik. Azt hittem, ezeket 16 èvesen kinövi mindenki.

Mièrt baj az, hogy nekem ez így kényelmes?

2018. nov. 3. 13:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hàt, a retro classic rockot az okkult metàllal ès a megkapó színpadi jelenlèttel kevès csapat van, aki olyan jól vegyíti, mint ők :D Ràadàsul rohadt jól lavíroznak a komolysàg és a metàlt kifiguràzó cinizmus közt.

Az új album szintipop elemei pedig paràdèsak. :D

2018. nov. 11. 16:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
#2, imadom a metált, de swing/blues táncos vagyok és azt a zenét is szeretem . Ebben az esetben mi van? :D
2018. nov. 11. 17:09
 13/14 anonim ***** válasza:

"Azt hittem, ezeket 16 èvesen kinövi mindenki"

Ez így is van, kivéve, ha az ember zenével foglalkozik, de amúgy normális emberek között a zenei ízlés és az öltözködési stílus nem központi téma, max. vág rá egy pofát a másik és azt mondja "dilis vagy :)", de ennyi. Nálam ez így megy, de annyiféle ember van, sose tudsz mindnek megfelelni.

2018. nov. 11. 17:50
 14/14 anonim ***** válasza:

A veszekedès ès a szakítás mindig kèt ember hibája,ès nyilván csak dühből vágta a fejedhez az illető ezt a sèrtèst.Azèrt,hogy megbántson...Èn meg állítólag beteg ember vagyok,èrdekes módon mègis elèg hamar találtam olyan embert,aki mellett vègre nőnek èrzem magam.

Szóval ne azt nézd,mit mondanak,hanem azt,hogy ki mondja!Amúgy szerintem nincs semmi baj veled.Csak az önbecsülèseden javíts,ès minden rendben lesz.Nem szürke egèr vagy,hanem egy egyènisèg.Eszerint tedd helyre a lelkedet! ;-)

2018. nov. 11. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!