Férfiak ti foglalkoznátok enyhe mentális problémával rendelkező személyiségzavaros nővel?
Normál intellektusú ,de különleges,megszokottól eltérő nő vagyok.Eltérő reakciómódokkal vagyok megáldva.Nehezen kiismerhető összetett jellem.Nem vagyok agresszív ,de látszik rajtam valamennyi viselkedészavar például a mozdulataimon.Szeretek leragadni egy témánál.
Környezetem barátságosnak tart.Munkatársam szerint nem látványos a dolog nálam.Szakember szerint látszik.Szerinte vannak minimális autisztikus vonásaim,bár teszt ne mutatta ki..Nagyobbik gyermekem autista.Nem szenvedek önbizalomhiányban,de nekem is érdekesen állnak a szemeim.
Az az érdekes, hogy ugyanezek elmondhatóak rólam, amiket leírtál magadról.
Annyi a különbség, hogy rajtam szakemberek sem vennének észre semmit, annyira jól megtanultam kompenzálni.
Kérdésedre válaszolva talán nem meglepő, hogy engem egyáltalán nem zavar.
De ez nyilván amiatt van, mert rengeteget tanulmányoztam a mentális zavarokat és már tudom hogy nem kell félni tőlük.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!