Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem nagyon egoista és gyenge a férfi a cikkben. Csak azzal foglakozik, hogy neki jó legyen, ráadásul másokon múlik az onbecsulese. Szerintem. Szerintetek?

2018. nov. 3. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Ez egy buta, közhelyes cikk, amit valaki olyan írt, aki Oravecz Coelho szinten kapiskálja a témát.
2018. nov. 3. 10:44
 2/6 anonim ***** válasza:
58%

Ne haragudj, de ezt én nem olvasom végig. Ennek két oka van.

1. "szeretlekmagyarorszag.hu" egy igencsak igénytelen internetes weboldal.

2. Ilyen címmel szinte biztosra vehető, hogy egy iszonyat nagy általánosító és undorító baromság.

2018. nov. 3. 10:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Bugyuta cikk tele érvelési hibákkal. Szánalom-kategória.
2018. nov. 3. 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem gondolok, már azzal elcs.szték a cikket, hogy egy bagós nő szerepel az elején.
2018. nov. 3. 11:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Na igen, nekem is vannak fenntartásaim a cikkel kapcsolatban. De az alaptézishez mit szóltok?
2018. nov. 3. 11:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Az alaptezis: ne legyunk mi nok full kretenek, nezzunk fel a ferfire! Erezze hogy ertekes, rajongunk erte, elismerjuk a tudasat!

Nem tul okosnak vagy butanak kell lenni, hanem ravasznak es husegesnek.

De igazabol a lenyege csak annyi hogy nezzunk ra fel erezze hogy o a ferfi.

2018. nov. 7. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!