Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinál ilyet egy férfi? Félős vagy viccesnek tartja?
Figyelt kérdés
Először találkoztam a netes pasassal. Nem terveztünk semmit pusztán leveleztünk. A végén odaadott egy kis ajándékot, amit csak otthon bonthattam ki. 2 színház jegy volt benne.
Ez illendő randira hívó magatartás?
2018. nov. 3. 06:47
11/12 anonim válasza:
2 jegy volt benne. Kettő...
Szóval lényegében ez nem egy meghívás, mert kvázi az ő jegyét is megkaptad.
Most rajtad áll a dolog, hogy kié lesz a másik jegy. Úgyhogy tulajdonképpen te hívod meg őt, nem?! :D
Érdekes dolog ez, ha kicsit tovább gondolod, de mivel én nyilván csak kötekedek és nem látom a jót a dolgok mögött, te ne gondolkozz ezen többet csak élvezd.
12/12 anonim válasza:
Mondjuk azért az elég szomorú, hogy a kérdezőnek telefonos segítségre van szüksége ahhoz, hogy eldönts, hogy egy ilyen gesztus + vagy -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!