Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinál ilyet egy férfi? Félős vagy viccesnek tartja?
Először találkoztam a netes pasassal. Nem terveztünk semmit pusztán leveleztünk. A végén odaadott egy kis ajándékot, amit csak otthon bonthattam ki. 2 színház jegy volt benne.
Ez illendő randira hívó magatartás?
"Ez illendő randira hívó magatartás?"
Értelmes kérdés, de mégis értelmezhetetlen.
Neked tetszik? Szeretnél vele színházba menni?
Szerintem ez egy marha jó, kreatív 2. randira hívás, bár kicsit költséges, ha mondjuk egy barátnődet viszed el, vagy visszaküldöd neki :)
Egy biztos, akkor menj el vele, ha komolyan gondolod, mert azért ez elég határozott visszajelzés lesz a srácnak.
Miért lenne ez félős? Miért agyalod túl?
Ez egy 'érdekesebb teszt', a kezedbe adja a választási lehetőséget. Ha szeretnél még vele találkozni felhivod és elmentek az előadásra. Ha nem, akkor mással mész el és ez neki is egy indirekt válasz, hogy nincs esélye.
Amiatt gondoltam hogy félős mert nem merte ezt szemtől szembe megkérdezni. De látom sokaknak tetszik az ötlet, nekem meg a feladója. Így elmegyek.
Köszi a véleményezést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!