Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy jó kinézet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy jó kinézetű srác félénk?

Figyelt kérdés

Olyan előfordulhat, hogy egy jó megjelenésű, jó külsejű fiúnak nincs nagy önbizalma, sőt, nem is igazán csajozik?

Vagy a kettő abszolút kizárja egymást?

Úgy értve, hogy nem egészen van tisztában azzal, hogy a lányok hogyan néznek rá, akár múltbeli sérelmek miatt, vagy alapból alacsony önbizalom szint miatt.

(20-22 éves korosztály.)

2018. okt. 30. 15:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Független tőle?! Ti láttatok már kevésbé jóképű/sportos srácot hatalmas önbizalommal?

Ők szoktak a szürke kisegerek lenni mindenütt.

2018. okt. 30. 16:56
 12/18 anonim ***** válasza:

Igen. Én egy csomó ilyet láttam. És most?

2018. okt. 30. 17:02
 13/18 anonim ***** válasza:

Létezik, ilyen vagyok, de már idősebb az általad említett csoportnál.

Miért van? Mert egyszerűen ilyen vagyok. Nincs semmi különös oka.

2018. okt. 30. 17:47
 14/18 A kérdező kommentje:

Téged nem zavar, hogy ha nem lennél félénk akkor más lenne az életed a nők terén?

Vagy ez téged egyáltalán nem érdekel, maximálisan meg vagy elégedve magaddal.

2018. okt. 30. 17:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok; amit említettél és csak úgy egyszerűen, mert ilyen vagyok, ahogy az előttem szóló írta. Szeretnek a nők eléggé.. De: nem lesz akkora egom, mint a ház csak emiatt. A másik dolog, hogy aki kissé lelkisebb; az általában ilyen; amit írtál.
2018. okt. 30. 20:28
 16/18 A kérdező kommentje:
Te hány éves vagy, utolsó?
2018. okt. 30. 21:27
 17/18 anonim ***** válasza:
35
2018. okt. 30. 21:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Én ismerek ilyet. Részben (szerintem) ezért sem jött össze a dolog a sráccal anno köztünk.

Pedig tényleg jól néz ki. Magas, izmos, helyes, nem tömeg és ami a legfontosabb hogy abszolút nincs elszállva magától. Sőt, elég csöndes és látszik hogy nincs tisztában azzal hogy mennyire imadnivaló:D

Na mindegy a lényeg hogy van ilyen.

2018. okt. 30. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!