Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha 10-es skálán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha 10-es skálán 6-osra "értékeltek" egy fiút az azt jelenti, hogy a srác ÁTLAGOS kinézetű?

Figyelt kérdés

Lehet hülye egy kérdés, de tudni szeretném.

Egyáltalán van így értelme próbálkoznom lányoknál?

2009. szept. 13. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az átlagos lenne, de mondd már meg, hogy mit akarsz egy lánytól, aki skálán mér téged? Hány éves, hogy ilyen gyerekes?
2009. szept. 13. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nem szoktam így értékelgetni az embereket. Elég undorító dolognak tartom. Mit tehet a másik arról, hogy úgy néz ki ahogy (az igénytelenség az megint más)
2009. szept. 13. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:
A skála az egy dolog, de vannak olyan élethelyzetek amit nem lehet így mérni és jobban elárulja, hogy átlagos lennél vagy sem...
2009. szept. 13. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jéééé, engem is 10/6-osra pontoztak legutóbb, de aztán kit érdekel?:D....Képzeld, az egyiknek lehet hogy 2-es vagy, a másiknka meg 9-es. Az, hogy valaki azt monta neked h 10/6-os vagy az nem azt jelenti hogy MINDENKINEK annyi vagy, hanem hogy NEKI vagy annyi. Aztán a szomszéd juliskának meg lehet hogy már 10-es, és még mindig lehet ezuátn is hogy a szemközti bori meg le se hányna. Mégegyszer kérdezem: És????? Én is 6-osra lettem értékelve nem egyszer, és nem 1 nőm volt már, mert nem ezzel foglalkoztam h "húúúú lepontoztak", az egyéniség is számít. Sőt, az hogy "átlagos" relatív fogalom, mert átlagos a viselkedésedtől leszel, nem a kinézetedtől.

Mellesleg ha megfigyelnéd az emberek 70%-a "átlagos" kinézetű, és mégis van párjuk. Sőt, ha mégjobban megnéznéd sokszor a legjobb nőknek ronda pasijuk is van, mert megismerve az embert már nem feltétlenül csak az számít h "hűdejólnézzenki".

Van-e így értelme próbálkoznod a lányoknál? Nincs! A világon annak az 5-6 jókép fas.inak van csak esélye (beckham, mittomén, stb.), a többi le van sajnálva, mások nem élnek párkapcsolatban, mások nem házasodnak, mások rondák....komolyan gondolod ezt?:D

2009. szept. 13. 17:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez igaz. Lathatsz szép lányt ronda pasival és helyes srácot csúnya csajjal. De lehet h ők csk nekem csúnyák, neki meg ő az ideál. Szal mindenkinek más tetszik.
2009. szept. 13. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!