Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem tűnik úgy hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tűnik úgy hogy egyre több a pénzéhes csaj?

Figyelt kérdés
2018. okt. 23. 04:22
1 2 3 4
 31/37 tomi.2 válasza:

Sokakkal egyetértek itt: azért van egy szempont a mai Magyarországon, lehetsz öreg,púpos, kövér stb és pénzes akkor lesz valakid és jönnek a panaszok hogy mennyire nem vagy együttérző, meg a pasik milyen bunkók, mert a mai Magyarországon egy dolog számít mennyi pénzed van. Ha van pénzed akkor lesz nőd, ha nincs akkor nem lesz.

Németországban vannak lazább csajok akik megélnek egyedül, nincsenek rád szorulva, ott is van aki a pénzt nézi de TÖBB olyan van aki azért tud SZERETNI mert jófej vagy, mert bejössz neki, nem tőled várja hogy eltartsd.

Angliában egyik volt munkatársam azt mondta: a gazdagabb lányok szeretetre vágynak a szegényebbek meg a pénzre.

Egyetértek azzal a hölggyel is aki mondta mennyire fontos a pénz itt az előző hozzászólók között, ebben igaza is van egy bizonyos színvonal alá nem akar menni.Én kb úgy vettem észre a nőknek az a fontosabb és elsőrangú választási szempont mennyi pénzed van, milyen életkörülményeket biztosítasz a számukra, a férfiak pedig arra mennek mennyire érzik jól magukat valakivel, mennyire lehet szeretni, ez is fontos a nő számára AZ ANYAGIAK UTÁN.

2018. okt. 26. 12:38
 32/37 anonim ***** válasza:
31-egy nönek mindkettőnek fontosnak KELL lenni. Mert nem a férfi megy csedre,gyedre majd kap 28.500ftot per hó. És a gyereket el kell làtni, îgy ha nem is akar rászorul a férfira teljesen, akkor is ha elötte eltartotta magàt. Itt egy gyerekre a csalàdi 12300 Ft. Németországban 198 euro, cirka 60.000 és ez csak egy dolog a sok közül. Ne tegyük ezt egy lapra...
2018. okt. 26. 14:09
 33/37 Röcsögei Péter ***** válasza:

Már nem is csak pusztán a pénzt nézik. A rögeszméjük lesz lassan a diploma, anélkül már el sem tudják képzelni a párkapcsolatot. Már szinte mindenkinek van, lehet mérnök valaki az iskolai kosárcsapatban nyújtott teljesítményével, vagy adománnyal egy ismerős cégétől, vagy jól haverkodik, az értelmi szintje egyre kevesebb hányadban számít. Már tényleg csak a fogyatékosoknak nincs. Lenézik, akinek csak középiskolája van. Az nem baj, hogy 20 éve sokkal erősebb és gyakorlatiasabb volt a képzés, faterék korában meg pláne vért izzadtak a diákok. Múltkor interjúztattam. A főnököm is jelen volt, előkotort valami rajzot, és kérte, hogy erről is beszéltessem a jelentkezőket. Hát tök jó, hogy az én régebbi művem volt, és a főnökömet sem vettem volna fel, mert ugyanúgy fi*ngja nincs a dologról, mint az újaknak, még kérdezni sem tudott volna oszt egyetemet végzett villamosmérnök. 3x küldött ki javítani egy műszert, mindig ő vette át, aztán 4x már furcsállotta, hogy megint bajom van vele. Mutatom neki, nézz ide, bedugom a konnektorba. 3 Voltot mutat. Akár a nyelvedet is odatehetnéd, nem csípne meg. Erre főnök: mit kéne látní? Millákat keres havonta, mert aki őt fölvette, még büszke is rá. Ő meg vízilabdázó, + ironman győztes, minden szavát issza, mint a jó bort. Az egyik új belépő srácnak még súgtam is, mert úgysem felelt meg, csak becsületgólt hadd rúgjon, aztán úgy sem mondott egy betűt sem. Csak egy rajzjelet ismerj már fől b-meg, azt jöjjön a következő, mert már ebédszünetem van - mondtam magamban. 1200Ft próbaidős órabérrel vették volna föl, de az ilyenek menjenek hagymát szeletelni! Valakinek sok a 89 ezer is. Legfeljebb cipelheti a szerszámos táskámat, de nem bíznám az életemet rá. Főnök mondta, ne legyek szigorú, mert emberhiány van, ma 3-at föl kell venni, ez a terv!

Gyűlölöm, ha megcsúfolják a szakmát, és már hazugsággal, hamis papírokkal indítanak, és ezek akarnak még pénzt is keresni. Kitörölheti a papírjával a s@ggét, akassza a nyakába, aztán max a hvlye picxsák tapadnak rá. Még a főnököm lesz fél év múlva, inkább a halál. Nincs ma igazság a világban sehol. És ezek szaporodnak, ezeknek van pénzük.

2018. okt. 26. 17:53
 34/37 anonim ***** válasza:
#33: nyugi, a Természet mindent kipróbál ;)
2018. okt. 27. 00:27
 35/37 anonim ***** válasza:

Egyesek nagyon el vannak szalva maguktol ...

1.A nok elkene tudjak tartani magukat mivel ok kertek h egyenlok legyenek a ferfiakal de meg is elvarjak hogy legyunk ATM

2.En mind ferfi persze hogy ezt nem varom el mert en szeretnem eltartani oket ,mert azert vagyok ferfi!

3.Aki mindig az anyagi boldogsarga meg a biztonsagra gondol(az ne is menyen ferjhez vagy felesegul)mert mindig van az eletbe fent meg lennt es ha ezt kozosen nem tudjatok megoldani akkor mehet minden a levesbe...

4. Igen van egy szinvonal de ahogy mondtam valtozo ,tehat nem lehet mindig ugyanazt elvarni pl: minden evbe elmeni a Bahamakra..foleg ha gyerek is van!!

5.Nem nem azt mondom h nem jar a szorakozas de ha te meg mindig mint anyuka tovabbra is bulizni meg vasarolgatni akkarsz ugyanugy mint gyerek elott REMELEM nem lesz gyereked vagy ne valaljsz basz.meg..

6. A vilag elfajult ha kicsit szegenyebb vagy mint atlag vagy csak atlag se szegeny se gazdag nem vagy szamba veve mint ferfi de ne aggodj ugy is fogsz talalni megfelelo feleseget csak nem konyen ami kesik nem mulik!!! :D

7.EL lehet varni a ferfitol h eltarson legyen meg mindened amire csak vagysz de higgyetek el egy ido utan unalmasa valsz szaramara es johet a fiatalabb szebb akkor majd sirhatok..de megis a penzest valaszatok es mondjatok h nincs egy rendes ferfi a vilagon had kedveseim ha ezt valaszatok ne csodalkozatok...

8. Ha gyerek van es ferjed mar szerintem nem azok lesznek fontosak mint addig de ha megis akkor bajban vagy..

9.Van olyan is h a no gazdagabb mint a pasi viszont a szerelemert a ferfiert kepes feladni regi eletet!(Mondjuk nem mindig jo de akkor se varja el egy ferfi hogy egy no eltarsa , viszont ilyenkor nem mindig tudja magat ferfinak erezni mivel a nonek sokal tobb a loveja es nem tudja azokat a dolgokat megadni neki amiket akkar de attol fugetlenul meg mindig ferfi!

Bocs a helyesirasert.

Varom kerdeseiteket valaszotokat!! :)

2018. okt. 31. 20:09
 36/37 anonim ***** válasza:

Egyesek nagyon el vannak szállva maguktól? :)

Hol maradt a 10. a parancsolataidból?

2018. nov. 1. 21:40
 37/37 anonim ***** válasza:
Jelenleg csak ennyi van :D
2018. nov. 4. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!