Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy hogy egyre több a pénzéhes csaj?
"Nem a pènzèhes csaj több, hanem az előrelàtó." - ja, ez olyan, mint mikor azt mondod, nem sz.ros, hanem kakis. Úgy adod ezt elő, mintha eddig az lett volna a jellemző, hogy a gazdag, magas életszínvonalú nőket hozzákényszerítették a minimálbéres, panelproli férfiakhoz. Jó vicc...
Egyenlőség van, nyitott a munkaerőpiac a nők előtt, több nő jár egyetemre, mint férfi - ne mondd nekem, hogy szegény elnyomott (erős, magabiztos) nők ennyire rá vannak szorulva, hogy egy pénzes pasast fogjanak maguknak.
14 persze, értem.
"A csed, gyed, nem vàg a földhöz, a harmadik èvben babàval otthon maradó anyuka 28.500ftos juttàsa sem, amit az àllamtól kap. Tudod, akkor is èlni kell valamiből. Èrtelmes nő megnèzi, hogy kinek szül ès mire"
Bebabázódás után sem képes belát i, hogy egy gyerek bizony pluszkiadás, már nem engedhet meg magának annyit, mint boldig szinglikorában, ezért olyan pasit keres pénzdonornak, aki fedezi neki a pluszkiadást, és fenntartja neki a korábbi életszínvonalat.
Mert azt elfogadni, hogy egy gyerek némi lemondással jár, urambocsá előre takarékoskodni kéne egy családnak gyerekvállalás esetén, az túl mainstream lenne. Majd apuci fizet.
"A gyerek nem csak a noe hanem a ferfie is szoval nehogymar egy no gyujtogessen arra hogy majd gyereket szulhessen. " - ne forgasd ki más szavait.
Ha már hárman vannak a családban akkor a jövedelem nem kétfelé osztódik, hanem háromfelé. Így is, úgy is kevesebb jut egy főre, ezért álságos a férfitól elvárni, hogy ő tartsa fenn az asszonyka korábbi, megszokott életszínvonalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!