Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem tűnik úgy hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tűnik úgy hogy egyre több a pénzéhes csaj?

Figyelt kérdés
2018. okt. 23. 04:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
41%
#9 Hány millió import feleséget látsz Magyarországon?
2018. okt. 23. 09:17
 12/37 anonim ***** válasza:
64%
Nem a pènzèhes csaj több, hanem az előrelàtó. Tudod nem lenne annyi szegènysègben, nyomorban felnőtt gyerek ha koràbban is a nők egy kicsit tovàbb làttak volna a "juhu felesègül vettek, szültem gyereket, èlet örökre pipa" nèzeten. Èrtelmes nő ma akkor szül, ha egyedül is el tudja làtni a gyerket, ha apuka esetleg balra el... Ehhez pènz kell. Jó munka, ahhoz àltalâban vègzettsèg, nyelvtudàs stb. Ezek pènzbe kerülnek, a megszerzèsük. Na, ha egy nő kigürizi a belèt, hogy jó èletszinvonalat teremtsen maganak, nem fog megelègedni egy minimalberessel. Ez nem anyagiassàg, józan èsz. A csed, gyed, nem vàg a földhöz, a harmadik èvben babàval otthon maradó anyuka 28.500ftos juttàsa sem, amit az àllamtól kap. Tudod, akkor is èlni kell valamiből. Èrtelmes nő megnèzi, hogy kinek szül ès mire. Illetve ha biztosìt magànak egy èletszìnvonalat, akkor elvàrja azt a màsik fèltől is, hogy ketten is biztosìtani tudjak ugyanazt. Nekem tuti nem kène, hogy èn jàrok külföldre nyaralni sajàt pènzből, kèpzem magam, lakàst vettem, majd valaki jön minimàlbèrrel, lesünk a panelban, nem megyünk sehova, majd közös gyereknèl meghalunk kb èlhen. Lehet lepontozni, de akkor is ez van. Szóval nem virnyogni kell, hogy anyagias nők vannak. Hanem melozni, nem anyuka szoknyàjàn ülni, ès teremteni olyan èletszìnvonalat, amibe akkor is belefèr egy nő a közös gyereketekkel, ha èpp otthon van 3 èvig ès neveli a közös gyereket. Lehetőleg nem kenyèren meg vizen.
2018. okt. 23. 09:37
 13/37 anonim ***** válasza:
80%

"Nem a pènzèhes csaj több, hanem az előrelàtó." - ja, ez olyan, mint mikor azt mondod, nem sz.ros, hanem kakis. Úgy adod ezt elő, mintha eddig az lett volna a jellemző, hogy a gazdag, magas életszínvonalú nőket hozzákényszerítették a minimálbéres, panelproli férfiakhoz. Jó vicc...

Egyenlőség van, nyitott a munkaerőpiac a nők előtt, több nő jár egyetemre, mint férfi - ne mondd nekem, hogy szegény elnyomott (erős, magabiztos) nők ennyire rá vannak szorulva, hogy egy pénzes pasast fogjanak maguknak.

2018. okt. 23. 09:44
 14/37 anonim ***** válasza:
25%
Utolso: te tenyleg nem erted? Olvasd el meg parszor aztan csak atjon
2018. okt. 23. 09:58
 15/37 anonim ***** válasza:
Szerintem minden nő elvár egy anyagi biztonságot a férfitól (ahogy a férfiak is jópár dolgot elvárnak a nőktől) , itthon is, külföldön is. Igazi gold digger-el én még nem találkoztam szerencsére, bár nem is diszkókban szoktam ismerkedni, hanem szolid, kulturált helyeken.
2018. okt. 23. 10:29
 16/37 anonim ***** válasza:

14 persze, értem.

"A csed, gyed, nem vàg a földhöz, a harmadik èvben babàval otthon maradó anyuka 28.500ftos juttàsa sem, amit az àllamtól kap. Tudod, akkor is èlni kell valamiből. Èrtelmes nő megnèzi, hogy kinek szül ès mire"

Bebabázódás után sem képes belát i, hogy egy gyerek bizony pluszkiadás, már nem engedhet meg magának annyit, mint boldig szinglikorában, ezért olyan pasit keres pénzdonornak, aki fedezi neki a pluszkiadást, és fenntartja neki a korábbi életszínvonalat.

Mert azt elfogadni, hogy egy gyerek némi lemondással jár, urambocsá előre takarékoskodni kéne egy családnak gyerekvállalás esetén, az túl mainstream lenne. Majd apuci fizet.

2018. okt. 23. 11:10
 17/37 anonim ***** válasza:
33%
#16 Ha szerinted az a baj, hogy baba mellett nem jut pénz bulizni, akkor ott már tényleg bajok vannak. Valószínűleg érted te mi az anyagi vonzata egy gyereknek, csak direkt vagdalkozol, hogy a gonosz nők mennyire pénzéhesek.
2018. okt. 23. 11:15
 18/37 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy az anyagi vonzatot a férfi állja.
2018. okt. 23. 11:16
 19/37 anonim ***** válasza:
55%
#16: Hiaba probalod magadnak bemagyarazni, hogy az anyagiak nem fontosak attol meg nem igaz. A gyerek nem csak a noe hanem a ferfie is szoval nehogymar egy no gyujtogessen arra hogy majd gyereket szulhessen. Ez egy idiota hozzaallas
2018. okt. 23. 11:16
 20/37 anonim ***** válasza:

"A gyerek nem csak a noe hanem a ferfie is szoval nehogymar egy no gyujtogessen arra hogy majd gyereket szulhessen. " - ne forgasd ki más szavait.

Ha már hárman vannak a családban akkor a jövedelem nem kétfelé osztódik, hanem háromfelé. Így is, úgy is kevesebb jut egy főre, ezért álságos a férfitól elvárni, hogy ő tartsa fenn az asszonyka korábbi, megszokott életszínvonalát.

2018. okt. 23. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!