Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ismerkednétek egy olyan sráccal, aki szomorú,
önbizalomhiányos és pátyolgatásra vágyik?
Figyelt kérdés
Szeretnék olyan nőt aki elfogad és kiönthetem a lelkemet neki. A közelségében jobb kedvem lesz és folyton rám mosolyog simogat, puszilgat.
Ebben a világban olyan egyedül érzem magam én csak arra vágyom, hogy legyen mellettem valaki akinek kiönthetem a lelkem és, ha kell kisirhatom magam a vállán.
Legyél inkább férfi, vidám, magabiztos, te is jobban fogod érezni magadat és utána inkább majd arra fogsz vágyni, hogy te pátyolgassál egy nőt, nem pedig fordítva, hidd el ez nem egészséges.
2018. okt. 23. 01:33
22/28 anonim válasza:
A leírásod alapján úgy tűnik, ez egy eléggé egyoldalú kapcsolat lenne, ahol a másikat érzelmileg kihasználnád. Nem baj, ha valakinek szeretnéd néha elmondani, hogy mi bánt, vagy vigasztalást várnál, de ha ez állandójellegű lenne, az hosszabb távon megterhelő annak az embernek, akinek folyton csak adnia kellene érzelmileg, cserébe viszont a saját problémáid, önbizalomhiányod, depresszív hangulatod miatt te nem tudnád ugyanezt nyújtani. Kimerítő, ha tőled várja valaki folyton, hogy felvidítsd, pátyolgasd bármiféle kölcsönösség nélkül.
2018. okt. 23. 01:40
23/28 anonim válasza:
Neked nem barátnő kell, hanem egy lelki szemetes. Jobb esetben is egy barát, feltéve, ha kölcsönösen te is meghallgatnád őt.
2018. okt. 23. 07:06
24/28 peca1000 válasza:
Erre valók az anyák, és ezt a gyerek max. 10 éves koráig elvárható tőlük.
Na de hogy te felnőtt férfiként is ezt várod, az beteges.
Ilyen nőt nem fogsz találni, pityeregjél magadban.
2018. okt. 23. 08:29
25/28 anonim válasza:
Ideje lenne leszámolni a káros nemi sztereotípiákkal, mint pl. hogy a nőknek odaadónak meg gondoskodónak kell lenniük. Nem írhatjuk elő senkinek, hogy milyen legyen! Az ilyen "igazi nőkről" szóló sztereotípiák károsak!
Egyébként is, egy igazi férfi nem anyámasszony katonája, nem önbizalomhiányos, hanem kemény és duzzad a magabiztosságtól!
2018. okt. 23. 08:34
26/28 anonim válasza:
Nem. Neked nem tars kell, hanem szakember.
2018. okt. 23. 09:08
27/28 anonim válasza:
van egy ilyen barátom. Soha nem jönnék össze vele mert nagyon nyomasztó. Se kedvem se energiám nincs a hisztijeihez és panaszkodásához. 18L
2018. okt. 23. 09:21
28/28 anonim válasza:
#15 én is kicsit hasonló vagyok, és soha nem volt még gond hogy megdugjak egy nőt, sőőt állóképességem szinte korlátlan, több élvezés után is :) a fizikai lefáradás ami a gátat szabja 1-2 óra ilyen jellegű edzés után ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!