Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire önbizalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire önbizalomhiányos?

Figyelt kérdés
Még köszönni sem merek a nőknek, mert úgy gondolom, hogy úgysem köszönnének vissza. Olyan helyekre is félve megyek be, ahol korombeli nők vannak vagy be sem merek menni.
2018. aug. 9. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Pont most akartam egy hasonló kérdést kiírni. Kíváncsian várom a válaszokat, ki mit mond, hogyan lehetne önbizalmat fejleszteni, mikor a környezetem lehúz és nulla pozitív visszajelzést kapok a külsőmmel és jellememmel kapcsolatban.
2018. aug. 9. 21:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem se mondtak soha semmit a külsőmről, nem tudom hova tenni magam. Ronda nem vagyok szerintem, de néhány jel erre is mutatott már, szóval tényleg nem tudom.
2018. aug. 9. 21:55
 3/9 anonim ***** válasza:
A rondaság annyi előnnyel jár, hogy felfigyelnek az emberre. De mikor annyira átlagos valaki, mint mondjuk én és emiatt átesnének rajtam, akkor sem vennének észre... #1 vagyok (mindjárt jönnek a kommentek, hogy két hülye egymásra talált)
2018. aug. 9. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezt csak te tudhatod, hogy miért vagy gyáva nyuszi, hogy még köszönni se mersz.

Régi traumák? Apukáddal rossz volt a viszonyod? Neveltetés hiánya?

Foglalkozz önismerettel és önszeretettel, hogy megtudd, hogy mi a hiba benned. Rengeteg könyv, cikk és hanganyag szól önismeretről. Keress rá a neten és tanulmányozd őket.

2018. aug. 9. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Azt meg tudod fogalmazni, hogy miért nem mersz köszönni a nőknek? Mitől félsz? Egyáltalán miért félsz a nőktől?
2018. aug. 9. 22:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, attól félek, hogy végérvényesen kiderül, hogy egy ronda lúzer vagyok és ezt közvetve vagy közvetlenül tudtomra hozzák a csajok.
2018. aug. 9. 22:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Feltettek neked egy okos kérdést apáddal kapcsolatban, azt javaslom, hogy válaszold meg, mert nagyon szoros az összefüggés az apakép és a bátorság között.
2018. aug. 9. 22:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon jó viszonyban vagyok vele, viszont ritkán találkozunk, elváltak a szüleim közel 10 éve.
2018. aug. 9. 22:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Hiányzik a megfelelő és hiteles apaminta. Ő szinte csak biológiailag az apukád, de nevelni nem nevelt téged, ha ritkán találkoztok. És egy fiú gyereknek fontos az apa. Ez is az egyik ok, hogy ilyen vagy.

Olvass Csernus Imre könyveket is.

2018. aug. 9. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!