Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakivel már megtörtént hogy hirtelen szerelmbe esett? Valami tipp esetleg hasznos info?
Most nyár végèn történt eddig még sosem éreztem ilyent!
Pusztán csak a nevetésével és a mosolyával teljesen elbűvölt!
Folyton csak rá gondolok
Eddig sosem hittem az ilyen sors szerű találkozásokban (iker láng, stb baromságokban) jelenleg egyoldalú az érzés szinte nem is ismerjünk egymást és találkozni sem most fogunk
mindketten a 20 éveink elején vagyunk (én férfi vagyok ő nő) jelenleg egyikünk sincs párkapcsolatban
És a másik kérdésem az lenne hogy valami ezos cucc nincs erre?
(Igen tudom más kategória és az nem használ semmit de süllyedő hajón sincs ateista!) Hogy be vonzam a szerencsét és a szerelmét vagy ha nem akkor legalább elfelejtsem el mert teljesen felemészt ha arra gondolok hogy nem leszek az enyém [én meg az ővé] (igen sokszor eluralkodik rajtam a birtoklási vágy és ilyent sem éreztem ilyen mértékben soha)
egyszerre add reményt a jövőre és kétségbeesést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!