Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben a hölgyek Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben a hölgyek Ti írnátok a pasira?

Figyelt kérdés

Szeretném leszögezni, hogy pusztán beszélgetés gyanánt vetem fel a kérdést ami egyébként aktuális is:)

Kiváncsi vagyok a nők ráírnak e pasira ha érdekli őket?

Korábban írtam neki háromszor de válasz nélkül maradtam. Majd sok hét utan rám írt és elnézést kért hogy nem válaszolt annyi időn át. Írtam rövid valaszt. Majd Ez után 1 hét múlva ráírtam, beszélgettünk ez 5 napja volt.

Igazándiból azt érzem ennyi kezdményezés után ő is rám írhatna...mert igy hogy annyiszor próbáltam vele felvenni a kapcsolatot majd benyögi sok idő után hogy ... meg rá is írtam ismét..nem is tudom. +ha jól tudom van barátja.

Lányok, Rá írnátok a pasira ha nem keresne?

2018. okt. 20. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. Nem tolakodok egy pasinál sem.
2018. okt. 20. 13:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekel, akkor nem.
2018. okt. 20. 13:35
 3/8 A kérdező kommentje:
De akkor mi szükség volt annyi idő után hogy ráirj a pasora tudatva vele hogy sajnálod hogy nem irtál neki. Már ha valóban nem érdekel..
2018. okt. 20. 13:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha ő sose kezdeményez akkor nem.

A te eseteddel kacsolatban viszont 2 gondolat ugrott be; én ha valaki olyan ír akire nem vagyok kíváncsi, viszont bunkó se akarok lenni, akkor igen van hogy hosszabb idő után válaszolok, ezzel is jelezve hogy nem fontos nekem, hogy nem érdekel.

A másik pedig az, hogy volt pasija, ezért nem válaszolt, viszont azóta már szakítottak, és most elővett téged. Ez esetben viszont néha ő is írhatna, ha nem is azonnal.

2018. okt. 20. 15:10
 5/8 A kérdező kommentje:
még most is van pasija tudomásom szerint.
2018. okt. 20. 17:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak értitek, most ha én írkálok neki, főleg úgy hogy ő le sem *t x ideig, és most rám írt erre én meg ugranék és állandóan írkálnék neki, az nekem nem megy..,, az nagyon hogy is mondjam..nem természetes lenne számomra, mennyivel szebb folyamatosabb egy olyan "kapcsolat" tök mind1 hogy baráti vagy akármi, ahol kölcsönös mederben folynak az események. Eleget nyitottam úgy gondolom hogy némi kezdetbeni visszajelzés is legyen belőle.
2018. okt. 20. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
ha nem keresne, én nem írnék. én még írni is félek másoknak :D szóval egy normális nő írna szerintem, én nem :D :D
2018. okt. 23. 13:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát, kár bármi lehetett volna belőle. Lehet egy jó kapcsolat akár baráti akár komolyabb. Eltelt egy hét.. ez már halott ügy. Nem írtam rá ő meg nem írt magától. Már töröltem a beszélgetést is. Bennem csak azért volt ez mert anno mikor kezdeményeztem 2 szer is, mondatra sem méltatott. Majd most szimpatikus lettem neki, látott jópárszor( meg hogy nem tepertem utána , gondolom en) rámírt hogy "benne vagyok most" nyitogató mondatot... én nyitottam ismét Úgy gondolom ő is léphet magától egy kezdeményezést. Nem lépett. Ez megfőtt.
2018. okt. 23. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!