Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben a hölgyek Ti írnátok a pasira?
Szeretném leszögezni, hogy pusztán beszélgetés gyanánt vetem fel a kérdést ami egyébként aktuális is:)
Kiváncsi vagyok a nők ráírnak e pasira ha érdekli őket?
Korábban írtam neki háromszor de válasz nélkül maradtam. Majd sok hét utan rám írt és elnézést kért hogy nem válaszolt annyi időn át. Írtam rövid valaszt. Majd Ez után 1 hét múlva ráírtam, beszélgettünk ez 5 napja volt.
Igazándiból azt érzem ennyi kezdményezés után ő is rám írhatna...mert igy hogy annyiszor próbáltam vele felvenni a kapcsolatot majd benyögi sok idő után hogy ... meg rá is írtam ismét..nem is tudom. +ha jól tudom van barátja.
Lányok, Rá írnátok a pasira ha nem keresne?
Ha ő sose kezdeményez akkor nem.
A te eseteddel kacsolatban viszont 2 gondolat ugrott be; én ha valaki olyan ír akire nem vagyok kíváncsi, viszont bunkó se akarok lenni, akkor igen van hogy hosszabb idő után válaszolok, ezzel is jelezve hogy nem fontos nekem, hogy nem érdekel.
A másik pedig az, hogy volt pasija, ezért nem válaszolt, viszont azóta már szakítottak, és most elővett téged. Ez esetben viszont néha ő is írhatna, ha nem is azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!