Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért ítélik el az olyan nőket akik nem akarnak tartós kapcsolatot, és csak szex kapcsolatot tart fent?
9#
Miért erkölcstelen??
És akkor a férfiak mik ha ugyan ezt csinálják??
Miért csak a nőket ítélik el??
Utolsó, amit írsz abban lehet hogy van némi igazság.
Mármint hogy egy átlag alatti nő bármikor kaphat szexre pasit.
De azért, szerintem a férfiak is.
Mivel általában azt hallom, hogy a mostani nők milyen könnyen ágyba vihetők.
Föleg a 18-30 év közötti nők.
Nem akadtam fent, csak egy értelmes érvelésre lettem volna kíváncsi, mi rossz van abban ha két ember szexuális örömet okoznak egymásnak
De úgy látszik, tényleg csak az a baja az ilyen emberek csak féltékenyek.
Az két külön dolog, hogy valaki a saját véleményét próbálja ráerőltetni másokra vagy csak meg van valamiről a véleménye. Ugyanannyira nincs közünk mások szexuális életéhez mint az egyéni véleményéhez. Vannak emberek akik szabadosan élik a nemi életüket és vannak akik monogámon, ehhez pont annyira nincs közünk mint ahhoz, hogy erről kinek mi a véleménye.
Kérdező, miért nem lehet a promiszkuitásról valakinek negatív véleménye, miért akarod ezt a jogot elvenni tőle. Ha valaki kéretlenül elkezd a saját véleményével zaklatni téged akkor megértem, hogy zavar téged és elküldöd a búsba, de kikérni azt, hogy neki miért ez a véleménye az pont ugyanannyira helytelen.
És kinek miért az a véleménye az alkalmi kapcsolatokról mint ami. Mert olyan értékrendszer alakult ki benne amilyen, szerintem ez ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!