Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyerek tonkretehet egy kapcsolatot? En ugy veszem eszre, ha mar van gyerek, elhidegul egymastol a ket fel, mindrn olyan egyhangu lesz.
Figyelt kérdés
Ha van 2 ember, akik szeretik egymast, szuletik egy kozos gyerekuk, onnantol fogva csak a gyerek lesz a kozeppontban es elmulik a szerelem. Van ebben igazsag?2018. okt. 17. 17:06
12/14 anonim válasza:
#9 “Elhanyagolja magát”
Ha neked kéne egy kisbabára figyelni 0-24-ben, lehet nem lenne időd/energiád másra. Ezt mondom úgy, hogy nekem nincs gyerekem, de az hótbiztos, hogy a baba pár hónapos koráig ki fogom hagyni az edzéseket meg miegymást. Szerintem egy kicsit prioritást élvez a külsőmmel szemben, amelyik férfi meg nem képes ezt elfogadni, azzal szívesen cserélek.
13/14 anonim válasza:
9-es, akkor én valamit nagyon rosszul csinálok. 3 gyerek után is visszafogytam, adok magamra, a gyerekek mellett a férjemre is bőven jut erőm, energiám. A legkisebb viszi a pénzt a legkevésbé, viszonylag jól élünk, a férjemnek mégsem elég jó. Vagyis engem unt meg.
Lehet el kellett volna hagynom magam, elhízni, nem hajat mosni, nem foglalkozni vele. Akkor talán megbecsülne...
14/14 anonim válasza:
12-es nem bántásként mondtam, csak általánosságban. A gyerek közös pont lesz, amire lehet büszkének lenni, de általában a kapcsolat rovására megy manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!