Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan férfival aki 3 gyerek gyámja?
Egyik sem a sajátja, de féltestvérei. A szülők alkalmatlansága és egyéb dolgok miatt vette őket a nevére, hogy ne kerüljenek intézetbe.
Huszonéves.
A gyerekek pedig 15-6-3 évesek.
Elgondolkodtató kérdés, mert nem tudom, hogy ez milyen hatással lenne a kapcsolatunkra, ilyen esetben tudnánk-e majd közös gyereket vállalni. Nehéz úgy válaszolni, hogy még nem voltam ilyen helyzetben és csak beleképzelni tudom magam ebbe a helyzetbe.
Na de azt mindenképpen pozitív dolognak tartanám, hogy nem hagyta a féltestvéreit intézetbe kerülni, helyett örökbe fogadta őket. Ebből arra engedek következtetni, hogy egy jó emberről lehet szó, aki törődik másokkal, a családjával. Szerintem adnék neki esélyt, hogy megismerkedjünk aztán meglátnánk, hogy hogy működne ez a kapcsolat.
Nekem ez biztos nem lenne akadály, ha a pasi minden másban megfelel:)
De szerencsére már van párom.
Minden tiszteletem az övé, mert ez nagy felelősség.
Én viszont nem tudnám elviselni a gyerekeket, nekem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!