Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolhat a párom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolhat a párom a kapcsolatunkról?

Figyelt kérdés
Szerintetek mit jelenthet, legutóbb feljött a gyerek téma és a pasim megkérdezte tőlem, hogy szeretném e, hogy ő legyen a gyerekem apja, a válaszom igen volt, amikor visszakérdeztem az volt az ő válasza, hogy nem tudja, még bármi lehet! Ez nagyon rosszul esett nekem, ez után még azt mondta, hogy nem vagyunk még olyan régen együtt, de nagyon szeret!

2018. okt. 9. 11:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek utan jobb ha csak beszelgettek es semmi komoly gondolat !!
2018. okt. 9. 11:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne tervezz ezzel az emberrel. A beszéde elárulta.
2018. okt. 9. 11:12
 3/11 A kérdező kommentje:
szerintem mikor az időt említette arra gondolhatott hogy korai lenne ha lenne gyerekünk, de csak beszéltünk a dologról és nem azt vártam hogy rögtön gyereket akarjon tőlem, csak hogy komolyan gondolja velem. Így az a az érzésem támadt hogy nem is szeret, vagy másik nőre vár.
2018. okt. 9. 11:16
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Milyen idősek vagytok? Ez sem mellékes?
2018. okt. 9. 11:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A férjem az első randin tudta, hogy el akar venni és gyereket akar tőlem. Két év múlva el is jegyzett, bő egy évvel később volt az esküvő.

Ha a pasid ilyet mond, akkor ő még arra vár, hogy lesz-e nálad jobb. Pszichológusok szerint az első évben a férfi még nem kötelezi el magát, ha jön jobb, akkor tovalibben. Gondolom, nem régóta vagytok együtt.

2018. okt. 9. 11:32
 6/11 anonim ***** válasza:
55%

Akkor képviselem az ellenpéldát. Egyik kapcsolatomba sem mentem bele úgy, hogy ettől a nőtől gyereket akarok. Örülhettem neki, hogy összejöttünk, szerethettem bármennyire, akkor sem. És félre ne érts, mindig is akartam gyereket, a neveken is gondolkoztam sokat, de akkor sem. A védekezés kimerült a megszakításos, illetve a naptármódszerekből.

Végül aztán egyszer csak az egyik lánnyal "besikerült". Az első ultrahangos felvételtől máig imádom őket. De még mindig amondó vagyok, hogyha nem "sikerül be" akkor a mai napig nem vettek volna rá a gyerekprojektre. Ilyen vagyok. Ha kimondjuk annak súlya van. Borzasztó nagy felelősségre bólintok rá. Aztán jön a rágörcsölés, a fesztivál ha esetleg nem úgy mennek a dolgok. Szerintem ez így volt rendjén. Legalábbis nálam.

2018. okt. 9. 11:41
 7/11 anonim ***** válasza:
64%

Mióta vagytok együtt és mennyi idősek vagytok?

Csak szólok, minden kapcsolat szép az elején, az is, ami csúnya szakítással, válással végződik.

2018. okt. 9. 11:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

>Mit gondolhat a párom a kapcsolatunkról?

Te nem érzed, hogy mennyire végtelenül kétségbeejtő kérdés ez? Az, hogy nem a párodat kérdezed, hanem egy rakás ismeretlent? Ki neked a párod egyáltalán, mennyire vagytok idegenek egymás számára, ha ennyire nem értitek meg egymást és nem is tudjátok megbeszélni, hogy ki mit gondol?

2018. okt. 9. 12:55
 9/11 A kérdező kommentje:
én 25 a párom 27 éves, 8 hónapja vagyunk együtt, nem akarok/akarunk még gyereket, csak ha lenne gyerekem szeretném hogy ő legyen az apja. Ez a kérdés nem kétségbeesett csak kíváncsi vagyok más véleményére is, megbeszélünk mindent, még ezt is megbeszéltük csak amikor látta rajtam hogy rosszul esett a válasza, szépítette, és kicsit kikényszerített válasznak éreztem, az elsőt pedig őszintének.
2018. okt. 9. 13:16
 10/11 anonim ***** válasza:
én a helyedben ezt egyáltalán nem "írnám le", lehet hogy rosszul esett... de ilyen friss kapcsolatban, ilyen relatíve fiatalon ez még nem jelent semmi rosszat.
2018. okt. 9. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!