Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolhat a párom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolhat a párom a kapcsolatunkról?

Figyelt kérdés
Szerintetek mit jelenthet, legutóbb feljött a gyerek téma és a pasim megkérdezte tőlem, hogy szeretném e, hogy ő legyen a gyerekem apja, a válaszom igen volt, amikor visszakérdeztem az volt az ő válasza, hogy nem tudja, még bármi lehet! Ez nagyon rosszul esett nekem, ez után még azt mondta, hogy nem vagyunk még olyan régen együtt, de nagyon szeret!

2018. okt. 9. 11:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én egy éve vagyok együtt a párommal, de az életemben átélt negatív tapasztalatok miatt én se mondom azt fixen, hogy ő lesz a gyerekeim apja. Mi úgy szoktuk ezt fogalmazni, hogy el tudjuk képzelni együtt. Mert ez az igazság, jelenlegi közös élményeink alapján el tudom képzelni, de exemmel is el tudtam volna és mégis csak az exem, gyerek nélkül. Kiderültek később dolgok, évekkel később és hoppá mindjárt másképp festett a történet. Hát ugyanez van most is.

Én el tudom képzelni, hogy a párom legyen a férjem és a gyerekek apja, de ha vmi beüt, amit előre nem tudhattam, akkor nem ő lesz. Ez van. Én szerintem bármilyen, racionális ember érti ezt, az elborult rózsaszín ködön felül. Gondolom párod meg nyomorék, és nem bír rendesen fogalmazni, de valszeg ugyanerre gondolt.

2018. okt. 9. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!