Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkérdezte, hogy szeretem-e,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérdezte, hogy szeretem-e, most mit gondolhat?

Figyelt kérdés

Van egy régi barátom akibe anno nagyon szerelmes voltam, de sosem mondtam el, csak ahogy tudtam elnyomtam magamban. Mindig is úgy gondoltam, hogy nem tudnék elég jó lenni hozzá, ő annyira egyben van és olyan jó kívül-belül, én meg persze nem... Aztán kb 1,5 éve úgy alakult, hogy elkezdtünk összejárni, olyankor jó néhány órát együtt töltünk, beszélgetünk hogy kivel mi újság... És most az utóbbi ilyen alkalommal az együttlét volt a téma, és mondtam neki, hogy ilyen erős vonzalmat nem nagyon éreztem még senkivel és tök jó, hogy ugyan az a perverziónk és így passzolunk. Erre megkérdezte, hogy nem lehet, hogy szerelmes vagyok belé? Persze elkezdtem tagadni és jó sokszor megismételtem, hogy nem. Baromi kínos volt, mert láttam a tekintetén, hogy ez nem volt hiteles.

Ezek után reméljem, hogy elfelejti és nem lesz téma vagy beszéljek vele erről, vagy mi? Nem akarom bevallani, hogy szerelmes voltam, vagy talán még vagyok is, mert lehet, hogy akkor megszakítaná a viszonyunkat...

2018. jan. 30. 17:35
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

hány évesek vagytok? Ő 25, te meg 6?

Nem, nem írtam el.

2018. jan. 30. 17:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, nyilván 6 éves vagyok és ezért nem tudom elképzelni, hogy elmondjam neki, hogy mennyire csodálatosnak látom és mennyire szeretem a hibáit is,mert amúgy pont arra vágyom, hogy égjek mint a reistag és még próbáljon is megkímélni...
2018. jan. 30. 17:41
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó mondat kiegészítve: ... vagy összejönnétek mert ő is régóta így érez csak nem merte bevallani nehogy megszakadjon a barátság is.
2018. jan. 30. 17:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy az égvilágon nem érez irántam semmit. Arra vagyok jó, hogy kielégítsem a testi vágyait. Ennyi. Valójában még csak barátok sem vagyunk, csak valamiért így nevezzük...
2018. jan. 30. 17:45
 5/10 anonim ***** válasza:

De miért ragaszkodsz egy ilyen emberhez, ha csak szexre akar és nem is barát? Tök felesleges vele foglalkozni. Miért lenne jó, ha kiszanálna kedve szerint?

Hány évesek vagytok? Szerintem ne ölj ebbe több időt, lehet csak idealizáltad és csak vonzalom, nem szerelem.

2018. jan. 30. 18:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Kihasználna* bocsi
2018. jan. 30. 19:03
 7/10 A kérdező kommentje:

Több, mint 10 éve ugyan azt érzem iránta (persze ez idő alatt mindkettőnknek volt néhány komolyabb kapcsolata), remeg a térdem ha meglátom, dekoncentrált vagyok mellette, nem ismerek hozzá foghatót mert egyszerűen a hibái is imádnivalóak... Nem kergetek hiú ábrándokat, sosem leszek számára izgalmas se vonzó, de attól még ő nekem különleges, és ha többet nem is tehetek érte, hát szeretnék "barátként" mellette lenni, ha szüksége van rá. Nem érzem úgy, hogy kihasznál, mert én szeretném, hogy ami így tőlem telik, megadhassam, akkor is, ha ez csak szex vagy ha épp szerelmi bánatos, akkor a vállamon kisírhatja magát.

27 évesek vagyunk.

2018. jan. 30. 19:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Értem. Ha neked megfelel, akkor csináld, de azt tudd, hogy nagyot lehet sérülni ebben és lehet később megbánod, ha kiábrándulsz, hogy erre áldoztad az éveid.
2018. jan. 30. 19:55
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi.

Mondjuk nem az volt a kérdés, hogy jó e így nekem, hanem hogy beszéljek e vele erről később?

2018. jan. 31. 09:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, tudom, azt csak azért írtam, mert tudom, hogy elvakultan az ember mennyire képes magát megalázni más kedvéért.

Szerintem felesleges vele erről beszélni, látja rajtad és a viselkedéseden úgyis.

Megszakítani pedig nem hiszem, hogy megszakítja a viszonyt, ha így hagyod neki magad és jól jár vele. Legalábbis addig tuti nem, amíg nem jön neki olyan.

2018. jan. 31. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!