Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a kislányára fogja íratni a lakását! És a közös gyermekünkkel mi lesz?
igazából én is úgy vagyok vele,hogy az első gyerekem a valódi örökös.
és ha nem történik valami kirívó eset,pl elkallódik,akkor ez így is marad.
de ebben az esetben,mert nem olyan gyakori ez,inkább olyan dolog szokott állni a háttérben,hogy a palidnak van mondjuk egy 50 millás nav tartozása és hogy ne húzzák be a kérót az állam tőle,átíratja a gyerekre.
Végrendelkezik a csávó? Amúgy így hogy még nincs is közös gyerek, mégis hogyan irasson rá bármit? A kislánya meg már van... biztos.
32/f
Kinyitottad a szadat, es megkerdezted h mit gondol a vagyonrol/orokosodesrol a toled szarmazo gyerekkel kapcsolatban
Vagy csak,igy vaktaba hisztizel ?
Felét kellene ráíratnia a meglévő gyerekre. Fele maradjon a saját nevén, és ha lesz közös gyerek, akkor a másik felét rá írathatja (gondolom, haszonélvezetet tetet rá azért magának és Neked persze.)
De nem tudom amúgy, egy élete ereje teljében levő pasi mi a francnak irat át vagyont a gyerekére (ha csak nincs valami vaj a fül e mögött). Ha meghal majd több évtized múlva, úgyis törvényes öröklés lesz a két gyerek között (te pedig legyél addigra törvényes feleség, hogy legalább haszonélvezeti jogod legyen majd.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!