Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak miért fontos ez a három dolog egy házasságban?
Hogy legyen szex
Legyen tisztaság, rend
Legyen főt kaja
#7 The truth has been told.
Valóban ilyenek a férfiak. Semmi nem számít, csak nézz ki jól, és tied a világ. Én ezért fogok 1 éven belül 2 plasztikai műtéten átesni, mert rájöttem, hogy én hiába vagyok kedves, okos, humoros, akkor is dobva leszek, amint van esélyük egy szexibb csajnál. Bár én sem vagyok csúnya, de egy-két testrészemen kéne javítani. Na mindegy, ebbe a felszínességbe belefáradtam érzelmileg. Ha 10/10-es külső kell ahhoz, hogy a férfiak nekem is a lábam előtt heverjenek, akkor abba fogok invesztálni🤷🏼♀️
szex? ezt komolyan kérded?
rend.. alap, nem kell igénytelen nő.
főzni én is tudok, teszek rá ha nem leszel kuktaaszony
1.azért mert le akarja tudni a pi-na vadászattal járó állandó frusztrációt és frusztráció nélküli rendszeres szexuális életet akar.
2.a sok pénz előteremtése mellett nehogy már még ilyesmivel is vesződnie kelljen,plusz eleve egy férfinak ez a tevékenység hiányzik a génkészletéből,ezért az elvégzése fizikai fájdalmat okozhat.
3.a nővel élés jó kaját is jelent.
régen anyu főztje,később a barátnő-feleség főztje.
be is ba-szna ha az ember nővel él,aztán napi szinten rendelgetni kelljen a meleg kaját,neh adj isten magának kelljen elkészítenie.
"eleve egy férfinak ez a tevékenység hiányzik a génkészletéből"
Ennek a génnek van valami neve vagy száma, ami alapján utána lehet olvasni?
Az ilyen férfiakat kerülöm én messziről!!! :D
Nem bírom a konzervatív felfogási, középkorban ragadt egyedeket.
Számomra a tisztaság és az étel megosztott munka. Nincs a homlokomra írva hogy szolga, se a lakásunk ajtaja fölé hogy Hotel!!
A szex is csak rajtunk múlik, nem csak a nőn!
Tehat.
Eloszor is keressem meg a haz arat.
Majdn rendezzem be.
Utana takaritsam.
Csinaltassak konyhat.
Vegyek bele gepeket.
Majd fozzek.
Vegyek mosogepet. Majd pakoljam bele a ruhaimat.
Rendben van, ezt mind megoldottam, de akkor mar not is berelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!