Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasiknak miért fontos ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak miért fontos ez a három dolog egy házasságban?

Figyelt kérdés

Hogy legyen szex

Legyen tisztaság, rend

Legyen főt kaja

2018. okt. 14. 21:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
56%

#7 The truth has been told.

Valóban ilyenek a férfiak. Semmi nem számít, csak nézz ki jól, és tied a világ. Én ezért fogok 1 éven belül 2 plasztikai műtéten átesni, mert rájöttem, hogy én hiába vagyok kedves, okos, humoros, akkor is dobva leszek, amint van esélyük egy szexibb csajnál. Bár én sem vagyok csúnya, de egy-két testrészemen kéne javítani. Na mindegy, ebbe a felszínességbe belefáradtam érzelmileg. Ha 10/10-es külső kell ahhoz, hogy a férfiak nekem is a lábam előtt heverjenek, akkor abba fogok invesztálni🤷🏼‍♀️

2018. okt. 14. 22:28
 12/22 anonim ***** válasza:
71%

szex? ezt komolyan kérded?

rend.. alap, nem kell igénytelen nő.

főzni én is tudok, teszek rá ha nem leszel kuktaaszony

2018. okt. 14. 22:51
 13/22 anonim ***** válasza:
13%

1.azért mert le akarja tudni a pi-na vadászattal járó állandó frusztrációt és frusztráció nélküli rendszeres szexuális életet akar.

2.a sok pénz előteremtése mellett nehogy már még ilyesmivel is vesződnie kelljen,plusz eleve egy férfinak ez a tevékenység hiányzik a génkészletéből,ezért az elvégzése fizikai fájdalmat okozhat.

3.a nővel élés jó kaját is jelent.

régen anyu főztje,később a barátnő-feleség főztje.

be is ba-szna ha az ember nővel él,aztán napi szinten rendelgetni kelljen a meleg kaját,neh adj isten magának kelljen elkészítenie.

2018. okt. 14. 23:05
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

"eleve egy férfinak ez a tevékenység hiányzik a génkészletéből"

Ennek a génnek van valami neve vagy száma, ami alapján utána lehet olvasni?

2018. okt. 14. 23:06
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nincs azzal gond, ha az általad felsoroltak fontosak, amennyiben kölcsönösen tudják ők is ezeket nyújtani, azaz tesznek ők is azért, hogy minőségi legyen a szex, részt vesznek egyenlő arányban a házimunkában és a főzésben is. A probléma abból adódik, ha egyoldalú elvárásaik vannak ezekkel kapcsolatban, vagy másra nincsen igényük, és azt hiszik, egy jó kapcsolat ennyiből áll csak.
2018. okt. 14. 23:17
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen férfiakat kerülöm én messziről!!! :D

Nem bírom a konzervatív felfogási, középkorban ragadt egyedeket.

Számomra a tisztaság és az étel megosztott munka. Nincs a homlokomra írva hogy szolga, se a lakásunk ajtaja fölé hogy Hotel!!

A szex is csak rajtunk múlik, nem csak a nőn!

2018. okt. 15. 02:00
 17/22 anonim ***** válasza:
4%

Tehat.

Eloszor is keressem meg a haz arat.

Majdn rendezzem be.

Utana takaritsam.

Csinaltassak konyhat.

Vegyek bele gepeket.

Majd fozzek.

Vegyek mosogepet. Majd pakoljam bele a ruhaimat.

Rendben van, ezt mind megoldottam, de akkor mar not is berelek.

2018. okt. 15. 05:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem vagyok "pasi", de ezek nekem is fontosak. Házasságon kívül is.
2018. okt. 15. 06:21
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést lehet, hogy elteszem későbbre a válaszokkal együtt. Jó lesz megmutatni, ha bármelyik itteni emberszabású nyígni kezd, hogy miért nem kell senkinek. A külseje miatt, természetesen.
2018. okt. 15. 06:25
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem (a szexen kívül) sokkal fontosabb pl, hogy tudjon helyesen írni.
2018. okt. 15. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!