Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok szép, vonzó lány miért rontja el a külsejét butaságokkal?
Nem minden pasi "birtokló" attól, mert a természetes kinézetű nők tetszenek neki.
Tudok olyan lányt aki tetkós, piercinges és mindenkire féltékenyek volt a pasija, nem engedte sehova.
Ez a tetoválás és piercingezés nagyon proli és szánalmas dolgok. Maga a rajz lehet, hogy szép, de egy nőn egyáltalán nem az. Szexuálisan aberrált férfiaknak bejön az agyonvarrt női test.
Ha húszon évesen már hányingert keltő a kinézetük, milyen lesz a testük 30-40-50 évesen?
Egyébként ez az egész pszichés okokra vezethető vissza. Pszichológia le tudja írni, hogy miért baxák szét a testüket ilyen ocsmány dolgokkal. Nem teljesen kerekek fejben és lélekben az ilyen egyének. Ilyen okok miatt tetováltatnak a bőrükre és nem a szobájuk falára teszik ki a mintát vagy az idézetet egy festmény formájában. Léteznek róluk tanulmányok.
Egyébként én várom, hogy kimenjen ez a hülyeség a divatból. Egyszer majd ciki lesz mint a szandál-zoknival és kikopik a társadalomból. Bár lehet kell még néhány évtized.
"Ezekből lehet válogatni. Aki nem ilyen az általában kapcsolatban van."
Hát, én egyetemista lány vagyok, a barátnőimet is az egyetemről ismerem és egyikünk sem olyan, amilyet leírtál. Még csak barátja sincs a nagy többségünknek. Nem, nem vagyunk lúzer, dagadt, pattanásos lányok, totál átlagos kinézetünk van. Az a helyzet, hogy a férfiak többsége vagy kimondottan az általad jellemzett, sminkelt, tetovált, szexi instagram lányokat preferálja, vagy a természetesebb, visszafogottabb lányokat szereti, de még így is a feltűnőbb kinézetű (és emellé nyitott személyiségű) lányok ragadják meg hamarabb a figyelmét, mint a hátsó sorban üldögélő átlag Mari. Hiába tudom magamról, hogy átlagos vagyok (vagy akár átlag feletti, nyilván ez ízlés kérdése), a feltűnő, minden nap sminkelő, miniszoknyás, csöcskidobós lányok mellett szinte láthatatlan vagyok a felkötött hajammal, a farmernadrágomban és a kötött pulóveremben, smink nélkül. Nem irigykedek és nem is panaszkodni szerettem volna, nyilván ha zavarna ez a felállás, akkor már én is rég csináltattam volna póthajat és műkörmöt és erősen sminkelnék, csak ne mondjátok, hogy nincsenek "normális" lányok, mert ez hülyeség. Persze bizonyos szakokon nagyobb arányban fordulnak elő csinipitsák, mint másokon, de nem csak a saját szakodon lehet válogatni a nők között.
"Egyébként ez az egész pszichés okokra vezethető vissza. Pszichológia le tudja írni, hogy miért baxák szét a testüket ilyen ocsmány dolgokkal"
Miért kell minden áltudományosan magyarázni? Én pszichésen beteg nő vagyok. És tudod hogy nézek ki? Nem sminkelek, a hajam sem festettem be soha. Turbó rágós tetkón kívűl semmi mintázta testem. A körmöm festem egyedül színtelen körömlakkal, mert rágom ha nincs (szorongó típppus vagyok).
Akkor én most hova is tartozok? Tényleg muszáj a lelki sérülteknek valami deviancia? Mert akkor én most megyek időpontért a tetováló szalonba és a fodrászatra.
Külső alapján senkiről nem tudod megmondani ki mennyire törött belül, erre én vagyok az élő élda!
A legtöbb embernél van gebasz belül, ez külsőtől teljesen független. Hogy te feltételezel valamit róluk a külsejük alapján, csak rólad mond el egy csomó mindent.
(Mint pl. nagyanyám, aki szerint a rövidhajú nők csak feltűnősködni akarnak a rövid hajjal. Természetes színű, normális rövid hajról beszél, mint Audrey Hepburn. Ez a nagyiról sokkal többet elmond, pl. hogy alacsony az ingerküszöbe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!