Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit szóltok egy ilyen nőhöz?
aki nagyon határozott
mindgi kimondja amit gondol, céltudatos
nemketel, elmondja mit is akar
nagyon fontos számámra szexualitás
de érelmileg nehéz megnyerni a szívét
(és az én mániám, de horoszkópot kérnék:D ha nem gond:))
01:04
akkor már értem, oroszlán
én is:D
na mégis van vmia horoszkópben:P
amúgy félig kos félig oroszlán vagyok(de mind1 ik tűz jegy)ugyh van benne vmi!!!
Volt ilyen nőhöz szerencsém. Nem működött. Akkor is kimondott dolgokat, amikor nem kellett volna mások előtt, így szégyenbe hozva engem, és saját magát is.
Továbbá folyamatosan voltak a veszekedések. Ha bizonyíthatóan igazam is volt valamiben, ő akkor is ellenkezett, már csak azért is. :)
Rák/25
kínai: patkány
veszekedős nem vagyok
és féltékseny sem
ráads nem szolk bele a pasim éeltébe
csináljon amit akar, amig érzem h tényleg szeret...
hehe, hát de tudod mi a gebasz?
hogy én is elég határozott vagyok, és kimondom, amit gondolok, céltudatos, és, addig nem állok meg, amíg nem történik az, amit én akarok, és olyan eszeveszetten nagy igazságérzetem van, hogy bármit elkövetek, hogy ha úgy érzem, valaki igazságtalan, vagy valaki nem helyesen viselkedik. én vagyok a rák-skorpió/tigris
úgyhogy hiába nem vagy veszekedős, kialakulna a konfliktus :)
01:16
de leállnál:)
melelttem tuti:)
csak egy ágy kell hozzá és már mondanád is h igazam van xD
ugyh nem lenne veszekedés:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!