Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján tényleg szeret és hűséges?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel nagyon csúnyán össze vesztünk. Úgy volt, hogy nem is fogunk többet beszélgetni. Azonban ő ez idő alatt úgy volt hogy felmegy egy gyerekkori ismerőséhez. (Férfi) A barátnőm barátnője mutatta meg hogy mit írt a barátnőm neki. Idézem "Úgy volt, hogy felmegyek egyik ismerősőmhöz. Azonban volt, neki egy mondata ami nem tetszet (szexuális utalás) így inkább gyorsan vissza mondtam. Rá jöttem arra hogy nem éri ez meg nekem. Nem akarok senkit sem. Nem akarok csávokhoz feljárkálni. Nem akarok senkivel, csak a barátnőimel találkozni és beszélni velük."2018. okt. 12. 13:40
1/7 anonim válasza:
Hűséges? Az sem biztos hogy együtt vagytok, és könnyen lehet hogy elege van belőled, de talán minden férfiból egy időre.
2/7 anonim válasza:
Ez annyit jelent, amit leírt: hogy nem akar semmit a pasitól, és mástól sem.
Amúgy nem is értem teljesen kérdésed, most akkor szakítottatok?
3/7 anonim válasza:
Akinek ilyen barátai vannak, hogy személyes levelezéseket mutatnak másnak meg, annak nem is kellenek ellenségek.
4/7 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy perpillanat nem akar pasizni.
5/7 anonim válasza:
En ilyet akkor irnek, ha nagyon kiabrandultam volna a ferfiakbol.
Nem hiszem, hogy azt jelenti, hogy szeret, es ha nem vagytok egyutt, akkor husegrol se lehet beszelni.
6/7 anonim válasza:
Ez alapján szakítottatok, és perpill elege van a férfiakból.
7/7 anonim válasza:
Azt jelenti,h miattad skkorat csalodott,h semmilyen pasit nem akar. Nem husegnol nem fekudt le a fiuval,hanem ferfiundorbol.
N/37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!