Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Friss kapcsolatban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatban mennyire normális az hogy kb minden nap találkozunk, sétálunk, majd nála szeretkezünk?

Figyelt kérdés
Nem szexkapcsolatnak látom, mindent megbeszélünk
2018. okt. 12. 06:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%
Nem túl jó, mert, mivel nem éltek együtt, egy idő után le fog csak szexre redukálódni.Ahhoz, hogy ez jó irányban tovább tudjon fejlődni, már most össze kéne költöznötök.
2018. okt. 12. 07:40
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
A minden napos szex és séta önmagában normális. De ha csak ennyi, az nem túl jó előjel. Bár férfi szemmel nagyon praktikus, olcsóbb mint egy kávézó vagy egy hamburger, és van punci.
2018. okt. 12. 09:08
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen normális szerintem. Ha szeretnél mád programot, akkor javasold azt, biztosan benne lesz.
2018. okt. 12. 09:08
 4/11 anonim ***** válasza:
41%

Mit jelent az, hogy friss kapcsolat? Már az első perctől kezdve szeretkeztek? Úgy hogy szinte alig ismeritek egymást?

Az, hogy minden nap tali, oké, de a szex? Miért kell azonnal odaadnod magad a másiknak? Nincs benned semmi tartás?

Ha pl. vele vége, akkor majd a következő srácnál is egy-két tali után már szexelsz?

2018. okt. 12. 09:15
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem abnormális, azonnal hagyjátok abba, bolondok!
2018. okt. 12. 09:18
 6/11 anonim ***** válasza:
92%

Próbálj más programokat szervezni, színház, fürdő, sportesemény, mozi, kirándulás. Ha abban is benne van, akkor szerintem semmi probléma sincs a kapcsolattal. Ha nyilvános helyen nem akar megjelenni veled, akkor valami nincs rendben.

40F

2018. okt. 12. 09:18
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
1-es, ez egy baromság. Minden kapcsolatnak van egy fejlődési íve. Igenis, van az a rész, amikor még nem élnek együtt.
2018. okt. 12. 09:54
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, annyival lehetne ezt bővíteni, hogy pl. hét végén (jól értem, egyedül lakik?), összejöhetnétek filmezni, közösen főzni valami finomat, szervezhetnétek programot. Ha ebben benne lenne ő is, akkor jól alakul. (Ha nem, akkor dugópajtinak tart).
2018. okt. 12. 09:57
 9/11 anonim ***** válasza:
29%
Hát ha már normális ütemben eljutottatok a szexig ( nem tudom az előzményeket), akkor szerintem ez teljesen normális egy párkapcsolatban...
2018. okt. 12. 10:24
 10/11 anonim ***** válasza:
62%
Teljesen normális, szerelmesek vagytok.
2018. okt. 12. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!